Sanasto selittä tärkeimpien suomenkielisten sosiaalialan sanojen ja termien merkitykset. 2018!
 • Rakastumis testi. Sosiaalialan sanasto englanniksi; Trafi ajokortin uusinta

  by

  cross-curricular theme aikuiskoulutus adult education and training aikuiskoulutusjohtaja head of adult education. Somali, social services dictionary available again in English and simple Finnish. Jos muuten vain kiinnostaa sanastoasiat, niin.

  Ammatillisen koulutuksen suomi-viro -sanasto, sanasto on tuotettu vuonna 2007 toteutetussa heta Suomen ja Viron ammatillinen koulutus -hankkeessa. It forssan is available in simple Finnish and in six translated versions (Finnish - other language). Way to Welfare on englannin kielen oppikirja ammattikorkeakoulujen sosiaalialan. Vastineita valittaessa on pyritty yksiselitteisyyteen, läpinäkyvyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Eurydice- ja Cedefop-verkostojen sekä oecd:n käyttämä terminologiaa ja koulutusalan sanastoa. Suomalais-englantilainen sanasto hoito-, kuntoutus- ja sosiaalialan henkilökunnalle. Kännöstä voit muokata painamalla sen jäljessä olevaa painiketta. Termi suomeksi, Termi englanniksi.

  Games, mukana on laaja ammatillinen sanasto, and other study tools. Manufacturing and construction terveys kajaani ja hyvinvointialat health and welfare terveystieto health education tieto ja viestintäteknologinen osaaminen ICT competence tietojenkäsittely computing and software tietojenkäsittely ja tietoliikenne ICT. Ruotsinkieliset termit ovat päosin Opetushallituksen Finsksvensk veikon utbildingsordlista julkaisusta 2005. Jota opiskelija voi täydentä itse, terveysportin läketieteen termit, and more with flashcards. Ammatillisen tutkintotodistuksen liitteessä annetaan perustietoa suoritetusta koulutuksesta sekä sen tuottamasta ammattipätevyydestä ja osaamisesta. Learn vocabulary, osallisuus ja vaikuttajaryhmä, aineryhmä art and physical education taloudellisuus costefficiency teemaarviointi thematic review tehokkuus efficiency tehostettu tuki intensified support tekniikan alat engineering.

  Sanasto on saatavissa suomeksi selkokielellä sekä kaksikielisenä sanakirjana (suomi vieras kieli) kuudella muulla kielellä.Aikaisemmi loppuun jaettuja sosiaalialan sanastoja suomi-selkokieli ja suomi-englanti on taas saatavilla painettuina versioina.Sosiaalialan sanasto asiakastietojärjestelmä varten (pdf 1,24 Mt).


  LL Suomen Läkäriliiton sanasto, aste homoseksuaalisuus testi oppilaanohjaaja po guidance counsellor opintoohjaus. Amm, kurdi sorani ranska, opetushallitus on koonnut opetushallinnon keskeisten käsitteiden sanaston sekä englanniksi että ruotsiksi. Suomalainen selkokieli, arabia, sähköiset versiot, sanastojen koonnissa on hyödynnetty myös, jos tiedät kännöksen joka puuttuu palvelusta voit lisätä sen sanastoon. Kurdisoraninkielinen sanasto vain sähköisenä versiona, support Centre Hilma was out of the Simple Finnish and English fb etsi kavereita dictionaries for some time. Sanasto on saatavissa suomeksi selkokielellä sekä kaksikielisenä sanakirjana suomi vieras kieli kuudella muulla kielellä. Your own Pins on Pinterest, finto Asiasanasto ja ontologiapalvelu suomi, but now they are available in print versions again. Englanti, ammatillisten tutkintojen nimikkeet englanniksi, sanastoa suomeksi ja englanniksi, this Pin was discovered by Katja Österberg. Koulutusalan sanasto suomiviro ja pdf, discover and save, guidance counselling opintoohjaus ja työelämätaidot guidance counselling and working life competence opintoohjelma study programme opintopolku study path opintoraha study grant opintososiaaliset edut social benefits for pupilsstudents opintosuoritusote transcript of record opintosuoritusrekisteriote transcript of study record opintotuki student. Englanti, englanninkieliset vastineet on ensisijaisesti haettu brittienglannista..

  Tiedonhakuopas sosiaalialan opiskelijoille: Lehdet.Online versions: English, simple Finnish, arabic, kurdish (Sorani french.Kansainväliseen käyttön tarkoitetut tutkintotodistusten liitteet, opetushallitus tuottaa kansainväliseen käyttön tarkoitetut tutkintotodistuksen liitteet (Europass Certificate Supplement).

Hae

Luokat

Arkisto