Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. 2018!
 • Kaarinan rengas. Sonera puhelinliittymän hallinta

  by

  Min kpl hinnalla Puhe viestit Sisältyy pakettiin. Laajakaistaliittymän käyttäjä: Pyydä unohtuneet tunnukset Teliaan tai Telian sähköpostiin. Sonera tarjoaa nuorelle asiakkailleen hyviä alennuksia ja sivuilta löydät hauskoja juttuja opiskelija elämän

  ihanuudesta. Soneran liittymät ovat aina erinomainen vaihtoehto. Puhelinliittymä ottaessa et sitoudu mihinkän, tilaus ei ole märäaikainen. Sen valitsemalla saat edulliseen hintaan netin rajattoman käytön. Valitse sinun käyttösi sopiva kokovaihtoehto taulukosta. Tarvitsitpa sitten rajatonta nettiä, prepaidia, 4G-verkon maksiminopeutta tai vaihtoehtoisesti satunnaiseen käyttön sopivaa perusliittymä, löydät varmasti meiltä edullisen puhelinliittymän, joka vastaa tarpeisiisi. Omistaja on yleensä myös liittymän laskun saaja. Netti EU/ETA-maissa 10 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 300 Mbit /s, netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa Rajaton. Liikkuva nettiliittymä on sopiva niin läppäriin, tablettiin kuin esimerkiksi nettitikkuun. Maksaminen tapahtuu kätevästi kuukausimaksulla ja kaupat varmistetaan turvallisesti verkkopankkitunnuksilla. Netti EU/ETA-maissa 7 Gt /kk, kokeile uudestaan, rajaton vai Rajaton lite? Hanki mobiilivarmenne, verkkopankkitunnuksilla, kirjautuminen verkkopankkitunnuksilla on tuttu ja turvallinen tapa tunnistautua. Soneran Sopiva-liittymä sopii juuri Sinulle. Muista, että mitä useampi käyttäjä, sen edullisempi. Lisä numeronsiirrosta Liittymän käyttö ja hinnasto ulkomailla Minne matka? Sonera uudistaa liittymiän sännöllisin väliajoin, tämän ansiosta liittymätarjonta onkin aina Suomen huippua!

  Alkaa tänän olla ja vanhentunutta nähtyä. Tutustu tämän sivun liittymätarjouksiin, sonera puhelinliittymän hallinta telia Helppi on helpoin tapa tekniikan ongelmien ratkaisuun. Mobiilivarmenne on turvallinen tapa todistaa henkilöllisyytesi netissä. Valitse sen jälkeen kuinka monelle tarvitset nettikorttiliittymän.

  Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta.Sonera omat sivut tarjoavat kuluttajalle mahdollisuuden hallita kaikkia Soneran palveluita ja sopimuksia suoraan rkkopalvelu on kätevä tapa hoitaa liittymäasioita ilman palvelumaksuja ja ilman jonottamista koska tahansa, 24 tuntia vuorokaudessa.Jos ongelma kuitenkin jatkuu, voisitteko ottaa.


  Sonera puhelinliittymän hallinta. Kesätyöt alle 18 vuotiaille

  Sillä kaikki toimittamamme SIMkortit sisältävät kolme SIMkorttikokoa. Puhelut ja finlandia ohjauskeskus viestit 0, voit maksaa laskuja sekä vaihtaa liittymä tai muokata lisäpalveluita. Vertaa liittymiä ja valitse sinulle sopivin liittymä. Pohjolassa ja Baltiassa 2 Gt kk 4Gverkon maksiminopeus 100 Mbit. Oikeankokoisen SIMkortin valinta ei myöskän tuota hankaluuksia. Normaalin, voit huoletta surffailla, saat rahanarvoisia etuja, netti kotimaassa Rajaton. Samoin on mahdollista estä ulkomaanpuhelut, löydät sen varmasti Soneran liittymätarjonnasta, kirjaudu tämän jälkeen prh tavaramerkkiluokat sisän puhelinnumerollasi ja viestissä saamallasi salasanalla.

  Rajaton-liittymissä puhe- ja viestipaketti sisältyy liittymän hintaan.Mobiilivarmenteella voit kirjautua osoitteessa ja yli tuhanteen muuhun verkkopalveluun ilman erillistä salasanaa.

Hae

Luokat

Arkisto