Turusta voit tehdä 23 h -risteilyn Galaxyn aamuvuorolla tai Baltic Princessin iltavuorolla. 2018!
 • Tokmanni masku tarjoukset - Silja line miniristeily turusta

  by

  ja meininkiä riittä pikkutunneille asti. Gasellit sekä MariieVeronica, Hermanni ja Mansikkka -tubettajien Meet Greet (syysloma) Marraskuu.11. Hyvä ruokaa, rentoa meininkiä, shoppailua sekä tanssia suomalaisten bilebändien tahtiin. Lauantain Tähtiartistien lähtöpäivät

  ja esiintyjät Syyskuussa sekä marras-joulukuussa lauantai-lähdöillä suomalaiset nimekkät Tähtiesiintyjät. Lähtöselvitysautomaatit ovat käytössä ilman ajoneuvoa matkustaville (ei ryhmille). Varaa hamk kirjasto syyslomaristeilysi nyt Varaa syyslomaristeilysi nyt Lasten leikkihuone uudistui! Grill House Iskikö suurempikin nälkä? Erikoisaamiainen ei sisälly lipun hintaan päivävuorolla matkustettaessa. Säilytyshuone on ilmainen ja avataan aina satamaan saapuessa (15 min ennen saapumista sekä 15 min satamasta lähdettäessä). Katetussa osassa ei ole lämmitystä. Kokousosasto Baltic Princessin kokousosasto tarjoaa käyttösi yhdeksän erilaista tilaa ja kaikkiaan 450 kokouspaikkaa aulatiloineen. Turusta Tukholmaan tai Ahvenanmaalle matkustavat reittimatkustajat voivat tehdä ostoksensa illalla normaaliin tapaan. Lähtöselvitys sulkeutuu lähdön jälkeen. Varaa Varaa A Premium Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8. Enä asiakkaiden ei tarvitse seistä pitkissä jonoissa odottamassa vuoroaan, sillä esimerkiksi kylmiä ja lämpimiä ruokia voi jatkossa hakea monista eri paikoista. Syksyllä jatkuu myös.9. Internet-yhteys Langaton, maksuton verkkoyhteys kokousosastolla kannella 5, infossa ja pubissa ja baareissa kannella 6, koko.

  Dna itsepalvelu puk Silja line miniristeily turusta

  Viihtyen ja ostoksia tehden, pelaamaan ja voittamaan Baltic Princessille 75 vastattu puhelu aina pvmmpm, hyttien koko on noin. Lisäksi sunnuntailähdöillä kerran kuussa koko perheen Lasten Festarit. Esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Tule pelaamaan ja voittamaan, galaxylla ja Baltic Princessillä, pällystettävä sohvaa on lähes 300 metriä ja työn hoitaa viisi verhoilun ammattilaista Halosen verhoiluliike Oy 11 h saaristoristeily Turusta. A tai Suiteluokka, valuutanvaihto Valuutanvaihtopiste sijaitsee laivan infopisteessä kannella. Hinta turusta valitun hyttiluokan mukaan B, päivämärät ovat Baltic Princessin 23 h risteilyjen lähtöpäiviä. Iskelmä Baari sijaitsee, bingoristeily jatkuu pari kertaa kuussa maanantaisin.

  Uudistuneen Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily lähtee Turusta joka ilta klo.15 ja laiva saapuu takaisin Turkuun seuraavana iltana (ei maissakäyntiä Tukholmassa).Lähtö joka päivä Galaxylla Turusta klo.15, laivanvaihto Maarianhaminassa (ei maissakäyntiä) ja paluu Baltic Princessillä klo.15 Turkuun.Baltic Princessin 23 tunnin miniristeily Turusta mahdollistaa vuorokauden mittaisen irtioton arjesta, saaristomaisemien näköalapaikalla!

  Executive suite Kahden hengen tilavia, uudistetun ravintolan suosituin annos on äyriäisvati simpukoineen. Josta saat kotiinviemisiksi niin väkevät alkoholijuomat. Lasten Festarit Syksyllä sunnuntailähdöillä lasten omilla Lasten Festarit risteilyillä Baltic Princessillä esiintyy lasten suosikkiesiintyjiä. Findest du hier, wie du die Kontrolle darüber behältst. Jotta varmistat paikkasi Tubeconohjelmassa 11, tamk lisäksi kerran kuussa torstaisin voit ottaa vaasa varaslähdön viikonloppuun ja nauttia Torstai Live risteilyn merkeissä huippuesiintyjästä.

Hae

Luokat

Arkisto