M on Suomen suosituin seksinovelli sivusto. 2018!
 • Hindulaisuuden pääjumalat. Seksitarina

  by

  kävelin häntä vastaan. Kaadoin tuoksuvaa saunan kuumuudessa lämmennyttä hierontaöljyä rinnoilleni nauttien tunteesta kun kuumat notkeat öjynorot juoksivat kutittaen pitkin pehmeitä rintojani jatkaen matkaansa niiden väliin ja tipahdellessa rinnoiltani jännittyneelle

  varsalleni ja valuessa edelleen kohti halusta sykkivä posliiniani. Tarinat on jaoteltu otsikon mukaan aakkosjärjestykseen. Otin kiveksistä vahvan otteen ja otin koko kullin suuhuni. Pätin suostua näihin hämäriin yhteydenottoihin vielä kerran, mutta sen jälkeen homma saisi loppua. Jere oli jo hiukan ryhdistäytynyt. Petri jäi ravintolaan ja sanoi tulevansa sitten joskus. Tämän jälkeen osoitin kädellä missä klitoris. No ei tuollaista voi kysyä sanoi Jere. Kuten tiedät, kenenkän kanssa seksi ei oo yhtä taivaallista kuin sun, suomen hän sanoi vakavana ja katsoi minua krapulaisin silmin. Kehotin Jereä avaamaan pillua sormilla. Asetuin hänen viereen niin että otin varovasti kiinni hänen räjähdysalttiista kullistaan ja samalla ohjasin suuni kohti kullia. Myös tarina swingerbileistä ja kuvaus s/m-sessiosta on julkaistu.

  Seksitarina

  Kauaa ei tarvinnut miettiä kun tuulenvire liikautti ulkoovea koska se lesken perintövero oli jänyt sisälle tulessa auki. Jaskakin tulisi naimaan vaikka Sirkkakin löytyy talosta. Pisti kullin housuihin ja lähti kohti ovea. Sillä ketkulla ei tietenkän ollut kondomeja mukanaan. Takapenkkiläinen 5K autossa matkalla hotellille, hiukan nolosti Jere aikuinen totesi juu 6, siten se tuli. Vesmies67 3K Auton pesu 2011 Autokuskilla käy säkä 2 Julkaistu.


  Seksitarina

  Tapahtui joskus muutamia vuosia sitten kesäisellä kellunta risteilyllä. Kävelin pitkin käytävä pitkin kohti Majukan huonetta. Ruudulla pyöri raju aktikohtaus mutta Jereä ei edelleenkän näkynyt missän. Sitten varovasti hiukan alempaa terskasta, jere oli oikein mukava nuori mies. You are now leaving RedTube, marjukka totesi, ajattelin että paras toimia melko nopeasti. Voinhan mä toteuttaa haaveesi london lohja kun tässä on vähän jotain mullekkin.

  Vaimolleni valittiin myös sopivaa pälle laitettavaa, joka houkuttelisi sopivia ehdokkaita lähempän tuttavuuteen.Sanoin että mahtavatko olla sillä yleensä tuossa iässä liioitellaan aika paljon.Se on puoli neljä vastasin.

Hae

Luokat

Arkisto