Baari jossa esitetän seksuaalisesti kiihottavaa ohjelmaa. 2019!
 • Chatrandom rooms, Seksibaari

  by

  monet kävijöistä luulivat motellin katolla suurin kirjaimin olevan nimen tehneille sattuneen virheen. Velkataakka oli kasvanut huolestuttavan suureksi. Brasilialaiset tanssitytöt olivat innokkaita saunojia. Hänen mukaansa Luumäen matkailulle kaikkein luonnollisin tekijä

  on Kivijärvi, jota pitä hyödyntä entistä enemmän. Uusi ja erikoinen kiehtoi monia ja yhä useammat yritykset ja yksityiset halusivat pitä juhlansa Luumäellä. Työntekijöiden ydinjoukko oli hyvähenkinen ja puhalsi yhteen hiileen. Muutaman vuoden kuluttua Kaukasalo ja Penttilä panivat lisä vauhtia liiketoimintaan rakennuttamalla motellin. Niinpä Eila Parkkari ei epäröinyt ottaa vastuulleen emännän tehtävien lisäksi myös isännän vastuuta. Hoitamalla kirjanpitoa ja laskemalla henkilökunnan palkat. Yöelämä vilkastuttivat muiden muassa brasialaiset tanssitytöt. Nykyisin teen vaimoni kanssa joka vuosi elokuussa kolmen viikon matkan Italiaan. Suuressa joukossa sattuu ja tapahtuu. Niinpä kunnassa alettiin kerätä nimiä paperiin, jossa vaadittiin, etteivät luumäkeläiset miehet saa pästä viittä kilometriä lähemmäksi motellia. Suomen ensimmäinen motelli, josta tuli oitis erittäin suosittu.

  Seksibaari

  Runsaat 11 miljoonaa markkaa maksaneen remontin jälkeen paikka oli saanut uuden ilmeen. Illalla ja yöllä, seksibaari luumäen Moottorihotellina mentiin kahdeksankymmenluvun puoliväliin asti. Baarimestarina hankin hyvin, joka ripustettiin ravintolan seinälle, järven rannalla oleva Kastelli on erinomainen tukikohta mitä erilaisemmille tapahtumille.

  Seksibaari kiinnosti ja moni pysähtyi Luumäelle.Niin kävi myös taksina toimivan.

  Pitkä sairasloma irtisanominen Seksibaari

  Talonmiehenä, seppo Nikkanen avasi ihka uudet ovet Maisemahotelli Kastelli koki olemassaolonsa räväkimmät muutokset Seppo Nikkasen toimiessa sen johtajana 198996. Joukossa oli kaikenlaisia kaheleja, ja ongelmiakin alkoi olla, reilun kahden vuoden aikana hän toimi rakentajana. Mutta meidät haluttiin viedä samaan hotelliketjuun kuuluvaan paikkaan Kuusankoskelle. Eläinten hoitajana ja niin edelleen, suuntasimme tuon illan varttuneemmalle väelle, erikoisen huolellisesti henkilökunta joutui valvomaan toimintaa kun Private show pyöri verhon takana. Kun kassa tyhjennettiin rahaniput pantiin pusseihin pankkiin vietäviksi. Perheen viisi lasta jäivät kaikki länsinaapuriin. Kerran eräs vahvasti päihtynyt mies oli onnistunut saamaan jonkun tytön huoneen numeron ja meni pyrkimän sisän. Koulutukseen osallistuneet lastenlääkäri ja heidän opettajansa asuivat motellilla. Lähdin mukaan ja selvin päin mukana olleena se oli eränlainen suoritus sinänsä. Sittemmin hotellin johtaminenkin siirtyi venäläisiin käsiin Kirill Issaevin pestautuessa Kastellin yrittäjäksi.

  Nikkanen ei jänyt päivittelemän kävijämärien hiipumista vaan avasi ihka uudet ovet hotellissa.Nyt kun Hotelli Salpa jatkaa Luumäen Motellin maineikasta taivalta Franco Poverin on ollut kymmenen vuotta eläkkeellä.Ihan ensimmäiseksi Kaukasalo ja Penttilä halusivat baarin.

Hae

Luokat

Arkisto