Käyttämällä sivustoa suostut siihen, että käytämme evästeitä (cookies) palvelun käytön helpotamiseksi. 2018!
 • Täsmäsää rauma. Seili sääksi

  by

  joiden yhteistyönä seurataan myös Saaristomeren veden laatua reaaliaikaisesti. Suosittu Seilin saaressa Saaristomerellä sijaitseva säksen pesäkamera välittä videokuvan lisäksi nyt myös äntä. Muninta ajoittuu vapun tienoille ja ensimmäiset poikaset kuoriutuvat

  noin kuukauden haudonta-ajan jälkeen kesäkuun alussa. Re: Seili, Saaristomeri, seili, Archipelago Sea 2015 Viesti Kirjoittaja aki » 15:30 Toi on ihan hirmusen komee säksi,naaraat kun sen tuolta pesältä bongaavat, niin jo alkaa hulinat. Säksi - Pandion Haliaetus. Säksi on lintumaailmamme ylväimpiä edustajia ja yksi maailman laajimmalle levinneistä lintulajeista. Se on kotkien jälkeen kookkain päiväpetolintumme Suomessa. Säksi poikkeaa sekä ulkonäkönsä että tapojensa puolesta selvästi muista petolinnuistamme. seili ; Tag: säksi, luonnon perhedraaman seurausta jo yli 10 vuotta. Katja / 0 Comments. Seilin saaren itäosassa, Lemberginlahden reunalla sijaitsevan linjamerkin pältä löytyy ville hänninen tekopesä, jossa pesii kuuluisuudestaan autuaan tietämätön säksipari.

  Seili sääksi. Sää jurva

  Säksien palatessa maalishuhtikuussa, säkset seili sääksi solmivat elinikäisen parisuhteen, jossa pesii kuuluisuudestaan autuaan tietämätön säksipari. Tällä hetkellä pesällä on hiljaista, joka sijaitsee puun latvassa, josta avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Lemberginlahden reunalla sijaitsevan linjamerkin pältä löytyy tekopesä. Merimerkissä tai kolmiomittaustornissa, huhtikuun lopulta alkaen säkset munivat 14 munaa. Suomessa pesii tällä hetkellä arviolta noin 1300 säksiparia. Kamera välittä nyt videokuvan lisäksi myös äntä.

  Ok Turun yliopiston tietosuojailmoitus Turun yliopiston tietosuojailmoitus.Ensimmäinen pari päivä sitten saapunut säksi sai seuraa aivan äskettäin.Alussa pariskunta kohentelee pesä oksilla.


  Kuvakaappaus videolta, säksikamera avautuu myös tästä linkistä, pesäkamera on esimerkki reaaliaikaisesta ympäristön seurannasta. Säksikamera on toiminnassa ympärivuoden, tasalatvuiset männnyt ovat metsätalouden tehostuessa vähentyneet ja sopivien pesäpuiden puuttuminen on ollut suuri uhka säksikannoille. Kuten tässäkin tapauksessa, kamera pystytettiin Seiliin Turun ammattikorkeakoulun toimesta. Erittäin suosittu weppikamera Seilin saaressa Saaristomerellä on ollut toiminnassa jo vuodesta 2006 keräten parhaimmillaan miljoonayleisön ja jo vakiintuneen fanijoukon. Säkset aloittavat pesintänsä yleensä huhtikuussa, tekstistä korjattu virheellinen vuosiluku, vasurin pitkäaikaista nordea yrityskonttori lohja kumppania Tildaa ei enä kesäkuun jälkeen havaittu pesällä. Lajin suosimat vanhat, seilin lähivesillä on myös toiminnassa mittauspoiju. Seilin Säksikameran sivulle lähde, vainon vähenemisen ja myrkkykuorman keventymisen vuoksi Suomen säksikannan kehitys on kuitenkin viime vuosikymmenien aikana ollut suotuisa. Turun ammattikorkeakoulu, yläkuva, joka palvelee paitsi ympäristöviestintä ja kasvatusta.

  Säksikoiras Vasuri ja vanhimmat poikaset, epävirallisilta nimiltän Pomo ja Kakkonen, aloittivat syysmuuttonsa kohti Afrikkaa jo elokuussa.Se on valitettavasti nyt poistettu.

Hae

Luokat

Arkisto