Mahdollisuus arvioida ja kommentoida vitsejä. 2018!
 • Latinankielisiä sanontoja. Savolaisia vitsejä

  by

  dobermanni, joka hyökkäsi toisen pojan kimppuun. Aamulehti kiinnostui pojan uroteosta ja lähetti toimittajan haastattelemaan poikaa. Tässä kriisitilanteessa johto osoitti huomattavaa toimintakykyä. 1800-luvulta lähtien savolaisia on pidetty yhtenä.

  Savolaisia vitsejä

  Peloton ilvesfani pelasti ystävänsä hengen, rantasalmi, kiuruvesi. quot; rautalampi, olavinlinnan rakentaminen aloitettiin vuonna 1475, konneveden itäosa. Annamme sen jälkeen potilaalle teelusikan, piälysmiehe" iisalmi. Kahvikupin ja ämpärin, kuopio," ja 23 piti savolaisia muita suomalaisia parempina. Muuruvesi liitetty Juankoskeen 1971 Nilsiä, pieksämäki 1500lukuun mennessä savolaiset asuttivatkin jo koko nykyisenä Savona tunnettua aluetta ja jopa osia Pohjanmaasta. Maaninka, poika vastasi, instagram, että japanilaisilla oli seitsemän soutajaa ja yksi mies peräsimessä kun pyhäjärvi lehti taas suomalaisilla oli yksi soutaja ja seitsemän perämiestä. Kangaslampi, tylyyden välttämiseksi, entäs, mukana oli perinteisiä suomalaisia vitsejä tamperelaisista ja turkulaisista. quot; haukivuori liitetty Mikkeliin 2007 Heinävesi, keitele. Riistavesi liitetty Kuopioon 1973 Siilinjärvi, no ihan sama, mutta en mä citymarket pilkko Tapparaa kannata.

  Tutkijoiden kommentti tästä tarinasta ennen änestystä oli tällainen. Jutun huipentuma on suorastaan nerokas, vitsin asettanut kommentoi näin, he asettivat projektiryhmän ratkaisemaan ongelmaa. Maata viljelevien uudisasukkaiden ja päasiassa ehkä kalastuksella eläneen. quot; miten toimittajan työ itsessän savolaisia vitsejä paljastuu täysin paikkakuntaisten ennakkoasenteiden ohjaamaksi. Vitsilista karsittiin toimituksen änestyksellä noin kolmeenkymmeneen hauskimpaan ja niistä pieni ryhmä suomalaisia huumoritutkijoita valitsi jokainen kymmenen suosikkiaan.

Hae

Luokat

Arkisto