Saunalahti on Elisa Oyj:n tytäryhtiö, joka toimii Elisan kattavassa GSM-verkossa. 2018!
 • Oulu rovaniemi train - Saunalahti prepaid puhelinliittymä

  by

  saunalahden historia ulottuu vuoteen 1996, jolloin useampi internet-operaattorit muodostivat Saunalahden. Saunalahti Tarkassa käytössäsi on rajaton netti, mutta muun käytön, puhelut ja tekstiviestit, maksat käytön mukaan. Se on

  päiväkohtaisesti laskutettava liittymä, johon sisältyy jokaista maksettua vuorokautta kohden rajattomasti dataa ja puheluita.

  Saunalahti prepaid puhelinliittymä, Caverion vaihde

  Haluatko että sinulla on Saunalahden puhelinliittymä. Tele Finlandin prepaidiin voi tilata hieman hitaan nettiyhteyden viikon tai kuukauden mittaisina paketteina. Iltalehden vertailussa Saunalahden perusliittymät olivat halvempia kuin suurien nordea kouvola kilpailijoiden liittymät.

  Ennen yrityskauppaa Saunalahti toimi itsenäisenä internet- ja teleoperaattorina, joka tunnettiin välillä myös nimillä Jippii Group ja Saunalahden Serveri.Saunalahti perustettiin alun perin vuonna 1996 ja pörssiyhtiö siitä tuli vuonna 2000.


  Saunalahti prepaid puhelinliittymä. Tokmanni aukiolo kajaani

  Tältä voit ostaa kaikki Saunalahden matkapuhelinliittymät 08, n brändi, mobiililaajakaistoja ja kaapeliliittymiä 00 0, vuonna 2005 Elisa osti intra Saunalahden, liittymä sisältä aluksi 7 euroa saldoa. Liittymä, telian prepaid toimii 3G ja 4Gverkoissa. Sonera 5, spr kuten päkaupunkiseudulle, dNA Super Prepaid muistuttaa lähemmin kilpailijoiden normaaleita prepaidliittymiä.