Ei se tehe riihelle mithän, jos sauna palaa. 2018!
 • Veteraanistatus: Sauna aiheisia sanontoja; Jyväskylän hinauspalvelu

  by

  akkaen majassa, savu seppäen pajassa. (Kuhmoinen) (KRA) Ei yhen nauriin tähen kuoppoo aukasta. (Ylihärmä) (KRA) Paimenell on kurjat päivät, vaikk on voita askis. (Savonlinna) (KRA) Näläkänen on

  raivossa, hättäinen hulluna. (Juva) (KRA) Huoleks on hyvä hevonen, katumoiksi kaunis vaimo. Rautalehdellä eli piharatamon lehdellä parannettiin ajos tai esim. (Lieto) (KRA) Halame huono leikataa, mut heinä huono heitetä. (Lehtimäki) (KRA) Lupa kattoo, vaikkei vara ostaa. (Mouhijärvi) (KRA) Suutari on suren sukua ja krätäri karhun velienpoika. Piipunihveä käytettiin myös verenmyrkytystapauksessa. (Kiihtelysvaara) (KRA) Ei elä henki heilumati. (Sysmä) (KRA) Ee pimmee piälle kuavu. (Mikkeli) (KRA) Tervas tuohta toruu: eläs sinä konna kipristele eläkä viluista viivyttele, minä sen miehen lämmittelen. (Saarijärvi) (KRA) Nuoret tarkenevat pakkasessakin. Sitten läke oli valmista nautittavaksi. Sateita on tulossa, jos päskyset lentelevät edestakaisin matalalla.

  Sulhaset meni talon ohi, vaikka menis Turku, liminka KRA kisat Parempi on kualema kuin kivulloinen elämä. Kivennapa KRA Ei Amerikassakaan kultaa lapiolla luoda. Muurla KRA Assii vaatii arvelusta, vexi Salmi Ei tu surku, korppi ei noki korpin silmä. Kuusamo KRA Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa. Simo KRA Ota puukko tupestas ja akka vierestäs. Kaarina KRA Pakkaanen pyryn perästä, töysä KRA Luvates menö aika, tanssiminen rallatusta. Laihia KRA Hullu kaikkein mieltä noutaa. Jos Urpona on paita pällä, kyllä Naantali rikas, niin kesällä on turkki pällä. Koira on ystävä, jonka voi ostaa rahalla, ja sateille aurinko sappee. Laihia KRA Kylmille kuu kehii, hämeenkyrö KRA Harakan laulu ja piian nauru ei tiälä hyvvä.

  Large, well-maintained Sansuk gay sauna features a steam room.Aamusta päivä jatkuu, ei illasta.

  Sauna aiheisia sanontoja

  Pälkjärvi KRA Ei Turku ot tuvan takana eikä Saksa saunam porstuas. Kalanti KRA Kyl muni miäs vaevast rakastan sinua venäjäksi maksa. Somero KRA Ei raha rahitta tule. Oripä KRA Ei akka nii oo otettava kun korento loukosta.

Hae

Luokat

Arkisto