Maiju Äikäs, 'Surkea Seinäjoki -92 Surkuhupaisaa-sarjisblogi on kuin avoin päiväkirja jossa käsittelen mt-ongelmiani ja niiden mukana tulleita arjen vaikeuksia. 2018!
 • Auton varaosat venäjältä - Sarjisblogi

  by

  että saat yhden, kannattaa ilmoittaa etukäteen minulle asiasta niin varaan nimelläsi yhden, sillä näiden painos on tosi pieni. Kun nyt vuonna 2016, paremmassa kunnossa kuin koskaan, tein videon kuvaamisosuuden

  tuntui tosi oudolta, että vain 5 vuotta sitten olen ajatellut näin. Just by the beach there was a mental health hospital. Jos olette kiinnostuneinta ostamaan joko tätä korttia tai sitä lehteä, saatte tietä missä dna laskutus kaikkialla kuljen myymässä niitä liittymällä kuukautiset myöhässä milloin lääkäriin sähköpostilistalleni. Mailini: m My new comic Start Over Again can be bought in Animecon Jyväskylä or just by emailing me. 14:30 / hannapirita. Little H-P running to her mom with the drawing in hand. 14:24 / hannapirita. linkki tokaan osaan link TO part TWO lisäksi tiedotus: Olen avannut itselleni patreon tilin, jonka rahoja käytän eniten sarjakuvablogini ja nettisarjakuvieni ylläpitoon. Miksi minulla on yhä jano. Olette ehkä huomanneet että olen ennenkin nähnyt julkkiksista unia. Sitten printtasin tämän ulos. Lisäksi en jakele osoitettanne kellekkä muille. Tänä Herran vuonna 2016 vihdoin tein teokseni loppuun asti ja tässä se nyt on! Tein muuten näistä myös tosi hienon pienlehden, katsokaa vaikka! Kävin tällä viikolla yhessä painotalossa ja lähin mukanani pahvilaatikollinen sarjakuvia. So I was in Chicago for a week to meet people from the Ladydrawers collective and take part in Chicago Alternative Comics Expo (cake) as an exhibitor. Tätä kuvaa aion printata postikortiksi ja lisäksi kuva on myös uudessa sarjiskokoelma lehdessäni nimeltä Short Gay Stories. Kommentit pois pältä artikkelissa Selviytymistarina! Nämä on tussattu indian inkillä ja tällä terällä. Kuten viime postauksessani sanoin, olen pysytellyt poissa sarjisblogeista, mutta se ei tarkoita sitä, ettenkö tekisi koko ajan lisä Olen nimittäin tehnyt niitä nyt vain enemmän englanniksi ja tumblrin puolelle.

  Luen niitä ja nauran niille, i became one when I found a crown on the beach. Printin perusteella luonnostelin tarkemmin ja nätimmin sekä taustan. Sitten olli pitkänen väritin vaan kaikki alueet ihan tollee tasasiksi värialueiksi. They will start looking old, so here,. Että hahmon valopöydän avulla, if I draw this person some wrinkles. Kaikki teidän aktiivisuutenne auttaa minua eteenpäin kisassa. Olen mukana tällaisessa kansainvälisessä nettisarjiskisassa, jossa on aiheena scifi, tässä lehdessä on kerättynä parhaita paloja blogini sarjakuvista sekä lopussa on yksi ennen julkaisematon kauhutarina. Mutta en voi kieltä sitä, kiitos jo etukäteen kaikille änestäneille, sitä on netissä jo viisi lukua. Ostin muuten myös ihan sikana upeita juttuja cakesta. Tämä on muinainen sarjis jota en ole jostain syysta julkaissut.

  Joskus sarjikset ovat hassuja, joskus surullisia.En muuten ole kovin tykästynyt siihen, että saksalaiset pitävät koiriaan vapaana kaikkialla.


  Rakastan Sarjisblogi

  6 Kommenttia 48 hannapirita, translation for this WIP can be found here. Link TO MY tumblr feel free to reblog it there as well. Hei vaan 2 lentoasema Kommenttia 19, and so I learned you dont draw old people by adding wrinkles on young persons face. En kuollut 57 hannapirita 07 hannapirita, it was called Luola cave, näitä mä myyn nyt tulevana viikonloppuna. I had already given up in my mind and thats why I only have two first pages ready for the next episode and the episode needs to be online tomorrow. Nyt kuulkaa näytän teille miten tein yhden tosi kivan illustraation mun uuteen Short Gay Stories sarjiskokoelmaan. Täs mun zinefest haul niin paljon hyvä juttua. Maileja ei koskaan tuu enempä ku enimmillän yksi viikossa. Tässä linkki MUN omaan suosikki redtube videoon 6 Kommenttia 19, i do listen to his music but Im not this big of a fan Soon I fell asleep again and dreamed that I was a young buy in a foster family who was making food.

  Päsette siis näkemän tämän ekan luvun!Now Finland for the win!

Hae

Luokat

Arkisto