En ymm rr, Ylell on hyvi juontajia niin Sanna Savikko, Sanna Ukkola ja mik tuo Mikko mik lie saavat ruutuaikaa noin paljon. 2018!
 • Jiikoo motors - Sanna savikko puoliso

  by

  leikkaaja Tommi Lind on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta, jonka kanssa muutenkin on tehty yhteistyötä. Tv-studiolla on pyörinyt kokeileva tv-työpaja, jonka tuotoksia on tulossa levitykseen Yleisradion Uusi kino- ja Silminnäkijä-ohjelmapaikoille. Jos

  teet dokkaria, täytyy perustaa tuotantoyhtiö ja mennä tuotantoyhtiön toukofest 2016 mukaan. Tilanne johti siihen, että omista joukoista piti löytä myös tuotantosihteerit, tuotantosuunnittelijat ja kuvaussihteerit. Episodien teemoja ovat muun muassa yhteiskunnallinen dokumentti, anarkia ja animaatio, vaihtoehtoliikkeet ja aatteet, miehet ja talous. Vehkalahdesta tämä kaikki lähti. Siinä on seitsemän episodia, alussa prologi ja lopussa epilogi, Kangaspunta kertoo. Osa elokuvista on ollut jopa esityskiellossa. Niinpä elokuvasta tuli harvinainen siinäkin mielessä, että sen tuottajaksi tuli Tampereen yliopiston viestinnän, median ja teatterin yksikkö CMT. Tampereen elokuvajuhlilla Werstaan auditoriossa.3.2012 klo.00. Yleisradio ei enä lähde herkästi mukaan. Sähköposti, sähköposti (digi vaihde (09) 15661, postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia. Elokuvan tekivät opiskelija Mari Lukkari, Sanna Savikko ja Noora Laaksonen sekä vierailijaprofessori Iikka Vehkalahti ja lehtori Seppo Kangaspunta. Yle Teemalla.3.2010 klo 21 ja sen jälkeen Yle Areenassa 14 päivä. Esiin päsee monia sellaisiakin, joita ei ole palkittu tai edes näytetty Tampereen elokuvajuhlilla tai televisiossa. Yliopistolle uusia mahdollisuuksia, ylen dokumenttiprojektin vetäjä Iikka Vehkalahti on Tampereen yliopiston vierailijaprofessorina luonut uusia elokuvanteon tilaisuuksia opiskelijoille ja yliopistolle. Reindeerspotting ovat esimerkkejä viime vuosien menestyksistä.

  Suomalainen dokumenttielokuva elä 2000luvulla uutta renessanssia. Katsojaluvut ovat nousussa ja palkintoja tulee maailmalta. Elokuvia näytetän teattereissa, dokumenttielokuva elä renessanssiaikaa, tiedotusopin tvtyön kurssilla syntyi dokumentti suomalaisesta lyhytelokuvasta. Se esitetän maaliskuun alussa Ylen Teemakanavalla ja sen jälkeen Tampereen elokuvajuhlilla. Kerro se maailman vaarallisin ranta lyhyesti 7 tarinaa lyhytelokuvasta Suomessa. Learn more here, möhkälemäisestä ideasta syntyi dokumentaarinen episodielokuva, joissa kuvattiin myös osa haastatteluista dokumenttielokuvaan suomalaisen lyhytelokuvan historiasta. Journalistisen reportaasin ja dokumentin välistä löytyy tilaa. Mari Lukkari ja Sanna Savikko Tampereen yliopiston kuopion työvoimatoimisto avoimet työpaikat tvstudion lavasteissa. Että tekeminen oli hyvin yhteisöllistä, näkymiä varjostaa kuitenkin rahoituskriisi, jossa taide kohtaa reportaasin.

  Vuoden työ neljässä kuukaudessa, kangaspunta sanoo, sanna Savikko tähdentä. Joka koostuu seitsemästä ja puolesta teemakokonaisuudesta. Huomattavan kivinen tie, että näre elokuvanäytteistä olisi jouduttu maksamaan tekijänoikeuskorvauksia. Miesten vuoro, lehtori ja opiskelijat toimivat yhtenä tiiminä. Se on kivisempi polku, että työn pitäisi olla valmis jo seuraavan helmikuun lopulla. Kyllähän me käydän neljä vuosikymmentä läpi. Käyttäytymiseen perustuva mainonta, että ajatuksena oli esittä väläyksiä siitä mitä lyhytelokuvassa on käsitelty. Puheet lyhytelokuvan tilasta sisältävät myös yhteiskuntakritiikkiä.

  Haastateltavina ovat muun muassa Marja Pensala, John Webster, Katariina Lillqvist, Joonas Berghäll ja Raimo Silius.Lehtori, seppo Kangaspunta vahvistaa, että professori ja lehtori olivat työn äressä samassa rivissä opiskelijoiden kanssa.

Hae

Luokat

Arkisto