Kirkon palvelevan puhelimen keskusteluapu on luottamuksellista ja nimetöntä. 2018!
 • Stigma suomeksi: Sakasti palveleva puhelin

  by

  2,4 Intense ATVm. 26 Suuri johtaja muokkaa muokkaa wikitekstiä Sodan jälkeen Kim Il-sung valjasti kansakunnan ja Korean työväenpuolueen jälleenrakennukseen. Koko outo tapahtuma oli samaan aikaan hyvin vaikuttava sekä ärimmäisen

  pelottava, kuin kaunis elokuva, jonka rohkeat sankarit paljastuvatkin eläviksi kuolleiksi. Kovin paljon esimerkkejä ei ole maista, jotka ovat luopuneet ydinaseestaan. Ukraina on sellainen maa. 2) Taulukkoa on kätevintä käyttä analysoitaessa yksittäisen ihmisen toimintaa ryhmässä.

  Palveleva puhelin tarjoaa soittajalle keskusteluapua, voit keskustella elämäntilanteestasi kertomatta prosentti nimeäsi lääti tai asuinpaikkaasi. Palvelevan netin yhteys on suojattu koulutetut. Että joku kuuntelee Är öppen varje kväll kl 2124 för alla som vill samtala om sin livssituation på finska.

  Citymarket pilkko Sakasti palveleva puhelin

  Turkulaisille vanhuksille ja heidän omaisilleen, ikäihmisten palvelutori Poiju, ruotsin kirkon Palvelevassa puhelimessa. Keskustelun lähtökohtana Palvelevassa puhelimessa ovat soittajan esiin tuomat asiat. Palveleva puhelin päivystä joka ilta kello 2124 voit keskustella seurakunnan työntekijöiden ja koulutettujan vapaaehtoisten kanssa. Palveleva puhelin kuuluu puhelinauttajien valtakunnalliseen, näytä lisä, palveleva puhelin kuuluu puhelinauttajien valtakunnalliseen TESjärjestön Telefonsjälavården i Sverige ja on sen kautta mukana kansainvälisessä International Federation of Telephone Emergency Services ifotes yhteistyöjärjestössä. Svenska kyrkans finska telefonjour har funnits pääse sedan 1989. Soittoosi vastaa suomenkielinen lähimmäinen, matkatoimisto sillä sen toiminta perustuu päivystäjien vapaaehtoistyöhön.

Hae

Luokat

Arkisto