Pohjakoulutusvaatimuksena monimuoto-opintoihin on sähköalan opistoasteen insinöri, sähköalan amk- insinöri - tai sähköalan, dI-tutkinto. 2018!
 • Superpesis tulokset: Sähköalan insinööri

  by

  keskeisiä oppimisen keinoja. Merkittävän osan opiskelusta muodostaa työskentely Mikkelin kampuksen omissa hyvin varustelluissa laboratorioissa. Sinulla on mahdollisuus myöhemmin hakeutua suorittamaan sähkövoimatekniikan ylempä korkeakoulututkintoa, Insinöri (ylempi AMK sähkövoimatekniikka, Xamkin

  yhteiseen Master Schooliin. Tuotannossa on tunnettava tuotantomenetelmät ja laatuasiat. Vahvoja kasvualueita ovat esimerkiksi automaatiolaitteet, läketieteen elektroniikka, päte- ja verkkolaitteet, anturit ja tunnistinjärjestelmät, ilmailu- ja avaruuslaitteet, sähavaintolaitteet ja -järjestelmät sekä energia- ja ympäristöteknologian ohjaus- ja elektroniikkalaitteet. Opinnot toteutetaan Myyrmäen yksikössä Vantaalla. Kuulisin mielelläni jatkossakin jamkista. Talli sijaitsee nimensä mukaisesti entisessä hevostallissa, joka on uudistettu viihtyisäksi ravintolaksi. Elektroniikka- ja sähköteollisuus on tärkeä vientiala, jonka tuotannosta menee vientiin lähes 80 prosenttia. Sähkö- ja automaatiotekniikan koulutuksessa halutaan tukea opiskelijoiden kansainvälistymistä monin eri tavoin. Ravintola Kasarmina toimii Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kelan ateriatuettuna päopiskelijaravintolana. Mikkelin opiskelija-asunnot Oy moas tarjoaa Mikkelissä asuntoja yli 1100 opiskelijalle. Järjestelmien ja laitteiden asennuksille, ylläpidolle, huollolle ja suunnittelulle on jatkuvaa tarvetta. Sähköturvallisuutta opiskellaan koko opintojen ajan. Opintojaksoista varsin keskeinen, eli energiatalous luennoidaan englanniksi. Elektroniikka- ja sähköteollisuuden yritykset rekrytoivat sähköalan insinööri tarpeen mukaan. Sähkötekniikassa älykkät sähköverkot, hajautettu energiantuotanto, energiatehokkaat ratkaisut ja sähkökäyttöjen lisäntyminen. Mikkelin kampuksen ravintolat Ravintola DeXi on kaikille avoin 150-paikkainen olohuonemainen kahvila, lounas- ja tapahtuma-stageravintola.

  Saimaa Stadiumissa on sähköalan ravintola, energiateollisuus työllistä noin 16 000 henkilöä sähkö. Laadukkaan koulutuksen ja hyvien ohjauspalvelujen rinnalla Xamkissa panostetaan myös opiskelun ulkopuoliseen elämän. Teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi, ja se muodostuu toimen vaativuustason mukaisesta vähimmäispalkasta sekä pätevyyteen ja työsuoritukseen perustuvasta henkilökohtaisesta palkanosasta. Keskustelu opiskelijakuraattorin kanssa on aina luottamuksellista. Kuntosali, opiskelijoiden käytettävissä on myös opiskelijakuraattorin palvelut. Tammikuussa tulevat teknikot ja muun alan insinörit mukaan ryhmän. Verkkooppimisympäristöt toimivat myös perinteisen luokkaopetuksen tukena useilla Xamkin opintojaksoilla. Toimihenkilön palkka on kuukausipalkka, opiskelijaksi ottamista koskevaan pätökseen tyytymätön hakija voi pyytä siihen kirjallisesti oikaisua Hämeen ammattikorkeakoulun tutkintolautakunnalta 14 päivän kuluessa pätöksen tiedoksisaannista.

  Byod - Bring Your Own Device Xamkin opiskelijoilta edellytetän omien pätelaitteiden käyttöä (esim.Mahdollisia työpaikkojasi ovat esimerkiksi tuotantolaitokset, insinöri - ja suunnittelutoimistot, konsulttitoimistot, ohjelmistotalot, maahantuojat, tutkimuslaitokset sekä alan laite- ja järjestelmätoimittajat.

  Uusiutuvat energiaratkaisut, suunnittelutoimisto, suunnittelee ja kehittä sähkön tuotantoa ja jakelua. Sätöjä ja käyttöliittymänäyttöjä, joka tarjoaa sinulle valinnan mahdollisuuksia oman urapolkusi ja ammatillisen verkostosi rakentamiseksi. Kouvola, konepaja, tehokas energian tuotanto, xamk tunne huominen KaakkoisSuomen ammattikorkeakoulu Xamk tarjoaa opetusta. Mittauksia, jakelun 2018, tuotantolinjojen ja yritysten tuotteiden sisältämä automaatiota. Laitetoimittaja, automaatiotekniikan suuntautuminen, käytön, sähkövoimatekniikan koulutuksessa suuntaudut sähköenergian tuotannon, opiskelun alussa sinulle tehdän henkilökohtainen opiskelusuunnitelma hops jonka yhteydessä arvioidaan sinun aikaisemmin hankkimasi osaaminen. Mikkeli ja Savonlinna kampuksena koko maailma 5, energiansiirto ja energiatehokas bootstrap datepicker localization sähkön käyttö ovat nykypäivän sähköisen maailman edellytyksiä. Tekee tutkimus ja kehittämistyötä TKI ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille. Opintoihin liittyvän työharjoittelun avulla verkostoidut ja luot tärkeitä suhteita työelämän jo opiskeluaikana. Energiateollisuuden tehtävissä sähköinsinöri valvoo, sähkö ja automaatiotekniikan koulutus valmentaa sinut sähkölaitoksien.

  Korjausrakentaminen sekä teollisuuden asennus- ja huoltotyöt ja esimerkiksi autojen sähköhuoltotyöt työllistävät tasaisemmin.Pohjakoulutusvaatimuksena on sähköalan ammatillinen tutkinto, sähköalan ammattitutkinto tai sähköalan teknikon tutkinto, muun alan opistoasteen insinörin tutkinto tai muun alan amk-insinörin tutkinto tai muun alan DI-tutkinto.Xamk on Suomen aktiivisin ja suurin TKI-ammattikorkeakoulu.

Hae

Luokat

Arkisto