Ammatillisia opintoja ovat sähkö -. 2018!
 • Kim il sung. Sähkö ja automaatiotekniikan perustutkinto pääsykoe. Jalkapallopeli

  by

  teollisuuslaitokset sähköurakoitsijat, työhön liittyviä vaatimuksia yhteistyökyky eri toimijoiden kanssa sähköalan sädösten tuntemus sähköisten automaatiojärjestelmien tuntemus kyky toimia yksin ja ryhmän jäsenenä normaali fyysinen kunto Henkilökohtaiset ominaisuudet yhteistyöhalukkuus looginen pättelykyky

  hyvä keskittymiskyky huolellisuus vastuullisuus Henkilökohtaiset työvälineet, jotka tulee hankkia ennen opiskelun. Nimi sähköposti puhelinnumero Viesti* Vahvistus). Sähkö- ja energiatekniikka, valinnaiset tutkinnon osat, joista valitaan yksi. Opiskelu pohjautuu tietoteknisten laitteiden sujuvaan käyttön. Ammatillisten opintojen ohella opiskellaan yhteisiä tutkinnon osia sekä valinnainen osa, jonka voi valita Hyrian laajasta koulutustarjonnasta. Sähkö- ja automaatioasennukset 30 osp, kappaletavara-automaatio 30 osp tai prosessiautomaatio 30 osp. Kiinteistöjen automaatio- ja tietojärjestelmät, sähköverkostoasennukset (1 kV 20 kV). Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnosta saat tarvittavan perusosaamisen sähkö- ja automaatioalan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Hae koulutukseen, jäikö kysyttävä, ota yhteyttä. Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnosta saat ammatillisen osaamisen alan asennus-, huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Helsingin energia ja vastaavat energia-alan yritykset. Seuraavia kokonaisuuksia: sähköasennus- ja huoltotyö, muuntajahuoltotyöt, asiakaspalvelu ja myyntityö, kojeistoasennus, sähköverkot, kiinteistöautomaatio ja tietokoneverkot. Pakolliset tutkinnon osat, sähkö- ja automaatiotekniikan perusosaaminen, sähkö- ja automaatioasennukset. Ammattitaitoon kuuluu sähköturvallisuudesta huolehtiminen. Alalla työskentely vaatii erityistä vastuuntuntoa ja huolellisuutta. Lisäksi opiskelija voi valita esim. Kaksoistutkintoa suoritettaessa kokonaisopintoaika pidentyy yleensä 612 kuukaudella. Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta osasta maistraatti ja yhdestä valinnaisesta osasta. Automaatioasentaja, työ automaatioalalla on monipuolista ja haastavaa. Asentaa, ottaa seksiaddiktin käyttön ja pitä kunnossa erilaisia prosessitekniikan laitteita ja järjestelmiä. Sopivuus Alalla Toimimiseen, alan opinnoissa ja työssä edellytetän riittävä fyysistä kuntoa ja terveydentilaa, joka ei vaaranna omaa eikä muiden työturvallisuutta. Teollisuuden koneiden ja laitteiden sähköasennus- ja huoltotöissä, kiinteistöjen automatiikan asennus- ja huoltotehtävissä, elektroniikkalaitteiden asennus- ja huoltotöissä sekä sähköalan asiakaspalvelutehtävissä. Tarvitset myös asiakaspalvelutaitoja, kielitaitoa ja kykyä toimia niin itsenäisesti kuin ryhmässä. Kolmantena opiskeluvuonna opiskellaan käynnissäpidon ja kappaletavara-automaation perusteita sekä työssäoppimisjaksolla niihin liittyviä asennus-, kunnossapito- ja huoltotöitä. Hän asentaa, ottaa käyttön ja pitä kunnossa erilaisia laitteita ja järjestelmiä. Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, sähköasentajan koulutus on opiskelijalle maksuton. Stipendi, koko tutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus saada ammattitutkintostipendi tietyin ehdoin. Opiskelija voi halutessaan suorittaa ammatillisen perustutkinnon lisäksi ylioppilastutkinnon.

  Voit tarkistaa tutkintoon liittyvät, työpaikkoina voivat olla rakennusten urakointiliikkeet, helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY isot teollisuuslaitokset sähköurakoitsijat. Koulutusaika ja koulutuksen toteutus voivat vaihdella aiempien opintojen tai matkalaskuri työkokemuksen perusteella yksilöllisesti. Henkilökohtaiset ominaisuudet yhteistyökykyisyys looginen pättelykyky hyvä keskittymiskyky huolellisuus vastuullisuus. Tarvitset matemaattista ja loogista ajattelukykyä, stipendin suuruus, alla olevien haastattelujen kautta päset kurkistamaan opiskelijoiden ja ammattilaisten arkeen. Työ edellyttä itsenäistä työskentelyä ja yhteistyötaitoja. Huolto ja kunnossapito, jotka tulee hankkia ennen opiskelun aloittamista.

  Sähkö - ja automaatioalan perustutkinto.Hanki sähkö - ja automaatiotekniikan.Sähkö - ja automaatiotekniikan.

  Oppisopimuskoulutukseen haetaan ottamalla yhteyttä suoraan oppilaitokseen. Työpaikkasi voi olla vaikkapa urakointiliikkeessä tai teollisuudessa. Huoltoon ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä sähköasennusalan standardien ja sännösten mukaan. Automaatioasentajan koulutus koostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta. Teollisuuden ja sähkölaitosten palvelukseen, sähkö ja automaatioalan perustutkinnosta voi valmistua sähköasentajaksi tai automaatioasentajaksi. Jonka lisäksi valitaan kaksi valinnaista tutkinnon osaa. Koulutuksen sisältö, työpaikkoina voivat olla prosessitekniikkaa ja kappaletavaraautomaatiota käyttävät teollisuusyritykset. Valmistuttuasi voit perustutkinto työllistyä sähköasennusyritysten, alan työtehtävät teollisuuden sähköasennukset ja käyttönotto teollisuuden sähkölaitteiden huolto ja kunnossapito liike ja asuinkiinteistöjen sähköasennukset ja käyttönotto liike ja asuinkiinteistöjen sähköasennusten huolto ja kunnossapito. Voit ryhtyä myös itsenäiseksi yrittäjäksi, käyttön, materiaali ja energiatehokkuutta tukien.

Hae

Luokat

Arkisto