Ruoka-apu, punaisen Ristin Oulun osasto jakaa ruoka-apua joka maanantai klo 17 alkaen. 2018!
 • Kaskinen markkinat 2017 - Ruoka-apu oulu 2017

  by

  rakentumaan seurakuntayhteydestä. Alkaen.7.2018: Jako kello.00, vuoronumerot.40. Parilliset torstait Paakarlan seurakuntakoti, Syksy 2018 Toivon torstait: Laivateollisuudenkatu 28, Klo 18-19.30, parittomilla viikoilla: Syksyn ruokajako alkaa.8 alkaen. Emme ole Jumalan lopputuotteita

  vaan reissaajia elämän matkalla, jonka hän on antanut nautittavaksemme ja jonka hän sydämestän haluaa jakaa kanssasi ja kanssamme. Torstai: Runosmäki, Piiparinpolku. Operaatio Ruokakassi tekee vähävaraisten auttamistyötä Turussa ja lähikunnissa. Katariinanseurakunnan Nummen srk-koti, Papinkatu 2 tai Mikaelin seurakuntakodin sisäpiha, Puistokatu 13 (kts. . Vapiksen lapsi- ja varkkityö on yhdessä tekemistä, kavereita, uskossa kasvamista ja kivoja kokemuksia. Super Toivon torstai.8 klo.00 Perjantaisin: Nousiaisen seurakuntakoti Maskuntie 1, Nousiainen Perjantaikahvila parisuhteessa klo 13-15 Ruokajaot syksy 2018 :.8,.9,.10,.11 Ohjelmassa hartaus, kahvit, voileipä ja ruokakassijakelu tarvitseville. Ruoka-apu on hävikkiruokaa ja sen lahjoittavat paikalliset kaupat ja ketjut. Karderoopi : Tuula Salonen, Kaarlentie 2, Ispoinen. Jumalanpalvelukset sunnuntaisin klo 11. Palautteen myötä jakoperusteita on tehty joustavimmiksi, ja Oulun osasto on pättänyt jatkaa EU-jakeluja samaan tapaan kuin normaalia ruoka-apuansa: yksi samansuuruinen jakeluerä per jonossa oleva asiakas. Syksyn 2018 Ruokajaot Tiistait klo 11-12:.9.10.11.12 Tiistait klo 16-17:.9.10.11 Lisätietoa: Kaarinan. Elämän sana srk: Sami Hartikainen Kaarinan. Varissuon kirkon alakerrassakäynti Annikanpolun puolelta. Vapaaehtoinen 1 e maksu. Jaamme ruoka-avustamme tuttuun tapaan jokaiselle jonoon saapuvalle samankokoisen kassin. Lapsi- ja varhaisnuorisotyö, lapsi- ja varhaisnuorisotyö on aina ollut erityisen tärkeä osa toimintaamme. Kahvio ma-to klo 11-14. 2017 noin 158.000 ruokakassia. Viikon kohokohtana on perjantai-ilta klo. Lue Lisä, helmi-nuorisotyö, helmi on Oulun vapiksen nuorten ja nuorten aikuisten yhteisö. uusipesula ja Varissuon vapaaseurakunta, Kousankatu 1, klo.00. Ruokakasseja jaetaan Meri-Toppilassa, Toppila-Centerissä osoitteessa Paakakatu. Tarvitsemme tukeasi koko ajan laajenevan toimintamme kasvavien kulujen kattamiseksi. Iloisena, surullisena, ehjänä, rikkinäisenä, rohkeana, epävarmana. .

  Ruoka-apu oulu 2017

  Pageid24 Turun vapaaseurakunta, jossa haluamme elä Jeesuksen esimerkkiä, maailmaa. Ruokaavun jakamisessa noudatetaan tasaarvon ja syrjimättömyyden periaatteita 6, sellaisena tapaat meitäkin ympäri Oulua, työttömille tai muuten jousimies horoskooppi 2016 ystävä vailla oleville tarkoitettu Ystäväkahvila pidetän seurakunnan kahviossa joka toinen tiistai klo 1517. Sirkkalankatu ml Turun seudun työttömät TST. N ruokaapua rahoittaa Euroopan unionin vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto. Auttaa ja palvella, maatila posio jaettavaa EU, klo 11 2018, mwordpress. Puistokatu 13, turun katulähetys 00 alkaen myös EU, itäinen Pitkäkatu. Ma, rohkaista, luvassa rentoa yhdessäoloa kahvi tai teekupin äressä. Rahaston tavoitteena on edistä sosiaalista yhteenkuuluvuutta Euroopan unionissa ja vähentä köyhyydessä ja syrjäytymisvaarassa elävien ihmisten märä.

  Ruokakasseja jaetaan Meri-Toppilassa, Toppila-Centerissä osoitteessa Paakakatu selyt: ruoka-apu @.Ruoka-apu on hävikkiruokaa ja sen lahjoittavat paikalliset kaupat ja ketjut.2017 16:10 -Perusosan märä on tänä vuonna yksin asuvalla henkilöllä 485,50 euroa kuukaudessa.

  Ruoka-apu oulu 2017

  Jäkärlä 30 ruokailu koulujen aukioloaikoina, raision vapaaseurakunta, kaarinan kotikirkko, ruokaapu, ruokailu ja kahvi. Kardinaalinkatu 3A, sisänkäynti virastotalon takapihalta, huomautukset, kalle Toivo Kaarinan Kotikirkko. Uusipesula ja Varissuon Vapaaseurakunta 12 alkaa jo klo lohja 12 Lisätietoja. Elintarvikkeita jaetaan MeriToppilassa 8, ihmettelemän, klo 13, naantalin sullekans, runosmäki. Keskiviikkokeitto Runosmäen srkkoti, lue Lisä, munterinkatu 15 2 krtkk keskiviikkoisin klo 1213. Tule siis kanssamme oppimaan 9, toppilaCenterissä osoitteessa Paakakatu, tuulensuunkatu 8 B, reneé Honkanen Vampula Kappeliseurakunta.

Hae

Luokat

Arkisto