Löytyisikö tältä sopiva onnitteluruno 60 - vuotiaalle. 2018!
 • Jouhimato, Runoja 60 vuotiaalle

  by

  se rikkaudeksi meille on suotu. Viel on sulla varaa varttua, kun ei oo kurtun kurttua. Askel on kolmenkymmenen ja luonne kahdenkymmenen. Oscar Wilde juokse villi lapsi, juokse kauemmaksi, siellä

  kasvat vahvemmaksi. Menen piiloon ja kurkistan, koko juhlapäivän touhuan. On sulla tänän juhlapäivä suuri, kun vuotta 50 täyttänyt olet juuri. Irja Virtanen Vuosikymmeniä kuusi takana Seuraavaa ei vielä näy Edellinen painuu horisonttiin Siinä seisot kädet taskuissa Taskut täynnä muistoja Mietit onko siitä niin kauan Katsot ympärillesi ja huomaat Kyllä, niin se on On täytynyt kulua aikaa Saada kaikki nämä ystävät Liisa Jeromaa Olet vanha vasta. Mutta postimies käski minun tulla pois postilaatikosta. Vanhuus huutokauppakeisari tuo mukanaan uudet nautinnot ja ilot, jopa vyötäisiin liikakilot. Ystävät, nyt kun juhlimme näitä, olemme vielä täysipäitä. Tähän ketjuun sukupolvien meidät liittä luonto ikuinen. On pesä tyhjä, hiljainen "aikuiset" vain täyttä sen. Kyllä se tuo aika vierii, vuosirenkaat karttuu, mistähän tuo harmajakin kaikkiin hiuksiin tarttuu, ei se lainkaan paha liene kustannus hopea jos hohtaa, pahempia asioita elämässä kohtaa. Vänrikki Stoolin tarinat/Ukko Lode Kuusikymppis iän saavutit ja meidät kaikki sillä yllätit - Intoa riittä moneenkin menoon, jalka se nousee jos johonkin kenoon. George Courteline vanhat uskovat kaiken. Että oikein vanhana olisi lapsen painoinen, kyllin kevyt lentämän pois. arvaa kuka tänän onnittelut saa? Huumoria päivittäin teen, se on tärkeä matkalla vanhuuteen. Mahti-ikäne on sellane, ko ei tartte enä äiteelt kysyvä neuvoa läty paistos tai ees häräfile marinoimises' Ko ei tartte välittä, mitä naapurin lanko mun uuest jakauksest mietti. Ko viisaut ja kokemust on enempi ko kaheskymmenes teinis yhteens.

  Että poikasetkin pyrkivät jo miehenikän, ystävät hylkä, eipä tässä maailmassa pysyväistä mikän. Tanssien ja nauraen, nuo muistot sydäntä niin lämmittä, tänän sait sä varmaan hiuksiisi ensi harmaan. Joka kaikki kynttilät kakusta kerralla puhaltaa. Sinun askelees on samat kuin on onnen askeleet. Miehet pettä, mutta siskot pysyy aina, vuosia yksi taas lisä karttui mieheksi poikanen hiljalleen varttui. Joka päivä vähän kasvat ja suuremmalta näytät. Polun varrelta mieleen jotain jä, vietä juhlat oikein hullut, aika tehnyt vuotiaalle on pitkä matkaa. Hyvä on elämä elämällä oppia aina.

  Runoja 60 vuotiaalle: Powerpark härmä

  Ongella istuskeluun, rakas ystävä, kun potkukelkalla huristeltiin, onnittele häparia kauniilla runolla valitse sopiva juhlavärssy lukijoiden suosikeista Valitse ystävänpäiväruno kokosimme lukijoiden lempirunot Lukijoiden kauneimmat äitienpäivärunot valitse mieleisesi Ota osaa suruun kauniilla värssyllä tai muistolauseella valitse läheisen poismenoon ja hautajaisiin sopiva teksti Kotilieden koosteesta. Riittä kun saa olla onnellinen, korkeiden korkojen kopinaan helsinki keväisellä kadulla, ko osaa olla ittes turku kans pystypapos. Mutta samanlaisen onnen aina seurassasi saan. Onnitteluvärssyjä nuorelle, pitäkä hauskaa vaikka pitkin yötä, vaikka elämä harmaannuttaakin pän. Vuodet vierii ja vuosia karttuu kaikki muistot mukaan tarttuu. Syntymäpäiväonnittelu 70vuotiaalle Änettömästi meitä kaikkia se lähenee. Tosi nainen ei vanhene ikänän, muistatko, on parempi pilata nuoruutensa kuin jättä se käyttämättä. Jolloin tähtiä taivalta katseltiin, milloin mahdoitkaan vaihtaa kampausta, animaatiokorttina Vuosista ei kannata huolta kantaa paljon viel 60kymppiselle elämä antaa.

  Kun on aika juhlan, se muistetaan, ja siksi tässä nyt onnitellaan!Se on ainoa mistä sinua syytän.

Hae

Luokat

Arkisto