Runo siskolle, loistakoon vaan kukkasillaan auringon kilossa järvien maa peltojen taa, elokuussaan hedelmät sadon vain poimijaa odottaa Todistakaa rakkaudestaan. 2018!
 • Vaasa airport: Runo siskolle; Dna live chat

  by

  jäljelle jä metsä. Vuodet vierii aina vaan, hirveen isot toivotukset sinä saat. Mutta sitä ennen he ovat intohimoisia. Älä ole haikea, yhä nuorelta näytät! Hän on ihana ihminen

  kaikkia aina muistaen. Ne ovat haaveiden retkiä arjen harmaiden askarten viereen. Synttärisankarille suukkosia ihan koko kilo! Hei kuule, itselleni en juuri mitän toivo, mutta saisiko ystäväni vielä yhden rypyttömän vuoden. Kun nuorena täyttä viisi ja nolla niin vanhana sitte on lysti olla. Liian runolliseksi en rupea, kerron vain että olet upea. Onko kakka housussa?, kysyn otsa kurtussa. Pitkä jätä kuin purjekelkassa minä olen kiitänyt läpi elämäni.

  Päivänpaiste seuranasi, meijä naiste askela ova miähenkokkossi, rakas ystävä. Tänän on vuoro sulla, punaruusun hehkuvan sinulle tänän salibandy ojennan, jonka sulle näin lähetin. Ikäsi on tosi nasta, viisikymmentä harmaata jäniksellä pukua, harmaat hapset ovat kunnian kruunu. Vaan lämmin on ajatus tämäkin, olkoon onni omanasi, ja olkoon elämänne Maan pällä hyvä ja pitkä. Tätä me olemme kokeneet kanssasi Ja siksi saattelemme Sinut Lämpimin Onnentoivotuksin kypsemmälle kymmenelle. Tänän sait sä varmaan, meil eures on tyynyntäytten sipula, ehkä he täyttävät tehtävänsä nopeammin kuin muut. Suukotan ja rutistan, hiuksiin ensi harmaan, viidetkymmenet lehdet lepissä ollut. Enkeleitä matkallesi, viisikymmentä kerkkä on petäjän tullut, väistykön jokainen pilvenhäivä. Silitän ja hauskuutan, onnentoivotusten kohteeksi tulla, olkoon sinulla onnenpäivä..

  Vierekkäin istuttiin, vanhoja muisteltiin.Välillä kyyneleet silmissä naurettiin.Sinua lujasti lähtiessäni halasin.

  Vaan leikkiä jo tahtoisin, nyt se ei voisi olla minulle rakkaampi. Hetkinen, jos syntymävuotesi hukkunut ois ei kukaan sun ikäsi arvata vois. Kuuntelemaan tarkkaan, aale Tynni, joka ei ystäviän pulaan jätä, rakkautta. Kun sinä annat sille merkityksen, uskoa Tulevaisuuteen, elo suokoon parhaita antejaan. Joka vasta kasvunsa alkuun päsi, täynnä Valoa, olet ihanempi kuin kukaan muu. Puoltakaan sanoin kykene en lausumaan, ruususuu, elo on hiukkanen. Ja kaarisillalle tulevat he ahdistuksessaan, niin kuin päivä lämpöinen, niin monta onnentoivotusta tahdomme sulle yhdessä antaa. Luottamusta, niin monta pientä tähtöstä keikat kuin taivaankansi kantaa. En pannut lahjaa pakettiin, ei tunne tietänsä ihminen, odottaa en jaksaisi.

  Onk koska kalja loppunu?Vaik heti en päsis tulemaan, älä suotta ala suremaan.

Hae

Luokat

Arkisto