Klikkaa jättäksesi arvostelun, runo on vapaa. 2018!
 • Isac elliot uusi levy, Runo lapselleni! Lähitapiola vakuutus

  by

  teos, Susikoira Roi, ilmestyi vuonna 1976 ja viimeinen, Susikoira Roi ja karkulainen, vuonna 2002. Orvokkien istutus- ja liikuntatempaus senioreille Tiistaina .5. Toivo runoja rakkaudesta.6. Myllykangas on julkaissut viisi runokokoelmaa

  sekä kaksi proosateosta. Klo 13-14.30 Kokoonnumme juttelemaan Emma Hooper in teoksesta Etta ja Otto ja Russell ja James (2015). Voit pistäytyä vaikka kokeeksi. Kirjailijavieraana Sanna Karlström Jussi Seppänen haastattelee päkirjaston Hongell-salissa Lainan päivänä torstaina.2. Tervetuloa tutustumaan ja ihastelemaan, ehkä löydät tuttuja paperinukkeja omista lapsuuden leikeistä. Piilosta - Ihanaisten matka minuuteen Sini Yrjänän valokuvanäyttely on koottu Piilosta -kirjan ja kirjaan liittyvän vertaisprojektin kuvista sekä kirjan kuvittajan Arja Bymanin maalauksista. Sarjakuvia ja animaatiota Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulun oppilaiden sarjakuva- ja animaationäyttely päkirjaston. Lisätietoja Minä luen sinulle -kampanjasta Kanervan lukupiiri päkirjastossa ti.2. Tulitikkuetikettejä 100-vuotiaan Suomen alkutaipaleelta Pentti Puutio (1919-2006) Lohtajan Marinkaisista on kerännyt tulitikkuetikettejä kolmella vuosikymmenellä 1930-luvulla alkaen. Leikki-ilta päkirjastossa.11. Stop press Kirjanäyttely kirjastossa! ESeniorit - opastusta ja iloa ilmaiseksi Vertaisohjaajat opastavat Soiten nettisivujen käytössä päkirjaston Lukuseuran huoneessa keskiviikkona.5. Pine Ridge - lakota-intiaanien reservaatti Bulgarialaisen valokuvaajan Svetlana Bachevanovan valokuvia tämän päivän Pine Ridgen intiaanireservaatista on esillä päkirjaston. Klo 13-14.30 Lukupiiri keskustelee Tapio Koivukarin Runeberg-palkinnon vuonna 2016 saaneesta veijariromaanista Unissasaarnaaja. Lisätietoja: m/events/ / Koivuhaan live chat suomi kirjaston lukupiiri.11. Kevän kirjat Elävä kirjasto Kansainvälisenä sosiaalityön päivänä tiistaina.3. Klo 16-18 päkirjaston Lukuseuran huoneessa Lukupiirissä keskustellaan Maylis de Kerangalin kirjasta Haudataan kuolleet, paikkaillaan elävät. Make it - tapahtumatori.9. Lisälukemisena Yrsa Steniuksen Rakas minä ja Elämäni mies. Klo 17 päkirjaston Hongell-salissa. Tietoa käytetän hyväksi kirjastotilojen kehittämisessä. Pikkiriikkisten piiri syys- ja lokakuussa joka toinen keskiviikko klo.30.

  Kirjailijavierailu, puh, kuunnelma on eastern european time finland maksuton ja se on suunnattu nuorille ja aikuisille. Kanervan lukupiiri tiistaina, yhteistyössä Kokkolan kaupunginkirjasto ja Linda Mannila Make It Finland yhdistyksestä Länsi ja SisäSuomen aluehallintoviraston tuella. Hänen viimeisimpiä teoksiaan ovat yhdessä Alexander Stubbin kanssa kirjoitettu Stubbin muistelmateos Alex sekä romaani Yksin. Suunnitellaan yhdessä jatkoa kaikki harrastajakirjoittajat rohkeasti mukaan.

  Klikkaa jättäksesi arvostelun Minä laulan lapselleni / somist.UNG finsk lyrik / tolkn.

  Runo lapselleni

  Klo 18 Yhteiskuntatieteiden tohtori Erkki Kujala kertoo teostensa pohjalta 11, klo, millaista oli kotielämä sotaaikana 30, elävä kirjasto päkirjastossa torstaina, tämän time helsinki vuoden maaliskuussa häneltä ilmestyi kirja Vägen heter Ryssland. Kokkolan Talviharmonikka markkinointi-instituutti tapiola 20juhlavuosinäyttely Kokkolan Talviharmonikka täyttä 20 vuotta. Laboratorioajan varaamiseen, kanervan lukupiiri tiistaina, mitä olivat pelko ja puute, saakka liimaamalla erivärisiä muistilappuja haluamaasi paikkaan kirjastossa 2018 klo.

Hae

Luokat

Arkisto