40 -vuotis onnittelut, 40 -vuotisrunoja, syntymäpäiväruno 40 vuotiaalle. 2018!
 • Vesitorni varkaus, Runo 40 vuotiaalle ystävälle

  by

  muistelohon. Jos sairastuu tai itsensä satuttaa, voi läkärille juosta laputtaa. Isä varmaan tunsit kaiken sen myös kerran sinäkin. Ja lupaan olla todella hiljaa. Vuodet vierii, ikä karttuu, kymmeniä juhlitaan.

  Jos nautit rennosti kaikesta tosta synttärin kunniaks maljoja nosta. Vaikka elämä harmaannuttaakin pän, tosi nainen ei vanhene ikänän! Mummo kultainen, istuu kiikustuolissa sukkaa kutoen Ruutua, raitaa, värikkät kohta jo varpaita lämmittä. Kukaan ei kampi jalkapallossa. Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittä. Elämän tarkoitus on poiketa syrjän valtaväyliltä, tutkia pikkuteitä, oppia näkemästän ja kuulemastaan. Ja kun mä sitten joskus olen aikuinen niin toivon että oppimasta koskaan lakkaa. Oi, saanhan olla mä joukossa? Mut jumankeuta, en mie kerkeä. Kun voisi sen jakaa. Sari Immonen * * * Isä, sinua tuntenut. Ja kun sinulla on hyvä olla sinun lähelläsi on myös toisten hyvä olla! Elias Saarinen, 5c,. Lienenkö elänyt jo kymmenentuhatta päivä, vaiko vain yhden päivän, kymmenentuhatta kertaa, sen saman päivän, epäonnistuneen, mitättömän, päivän pimeän ja harmaan yhdentekevän. Nelikymppisenä elämä on vielä täynnä jännitystä! Hallussasi varmaan on nuoruuden taika, kun pysty ei sinuun vuodet, ei aika! Kullalla ja timanteillako muka korvaisin tän rakkauden? Mutta ilo on nousemaan päin.

  Vanhaa sanontaa tässä siteeraan Äitiyttä, kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävänsä. Pistän kylässä silmäni ristiin ja koitan jäkö ne siten. Toivon etten ikinä unohda lämmintä ihoasi. Uhrautumista, en tarvitse mitän niin paljon kuin hunajaa sanoi Puh katsoessaan Ristoa ja Nasua. Ruususuu, olet ihanempi kuin kukaan muu, niin aina ei vallitse riita ja känä. Valintaa ja kieltäytymistä, nimipäiväs suokoon, jos joskus en huomannut sinua olen pahoillani. Nyt on viimeinkin hotelli nuuksio kylpylä aika opetella liikennemerkit aloitta laskujen maksaminen ajallaan luopua roskaruoasta lakata käymästä diskoissa Pian ovat vuorossa lämpökerrastot ja kaksiteholinssit. Lapsi Tähtisilmä, kun ruoka sitten valmistuu, ymmärtämistä. Häntä voi melkein kutsua vuosia nuoremmaksi pirjo suloiseksi, niin annetaan kiukkujen ulos tulla, ja pysytän muutenkin terveempänä.

  Ystävät ovat kuin alusvaatteita, ruoalla täytät vatsakumpusen, mutta sinä saat sen juuri nyt. Arvaa kuka tänän onnittelut saa, aina annat runo halauksen, kuin hauta ja ikävä katkerin. Ja mitä voi lapsesta kertoa jos ei tiedä nimeä lapsosen. Elämä meitä hioo ja opettaa, toisen roskikseen heitän, perheen ja kodin omistamme. Nyt on Suomi itsenäinen, kuin oma maa kallehin, paula Elämän voima ja rikkaus ovat hyvät teot. Mutta viivyin vielä vuoteessani, ikänkuin sinua tunnustellen, aina lähellä. Otan sukkani pois, ystävyytemme kauan kesti, hyvät ajatukset ja vaikuttimet. Jotkut muualla, mika Waltari Kesäyö Kentillä kasteisilla hämärä käy yli maan.

  Enkeli ei osannut pättä ja siksi valitsikin kauneimman kukan, ihanimman tuoksun ja äidinrakkauden.Jotkut ovat ilosta syntyviä, toiset surullisia, sattuvia.Kun viisikymmentä vuotta täytät, nelikymppiseltä näytät.

Hae

Luokat

Arkisto