1 September 2016 Vaatteet Keittiö, alasti, pillu Posliini Tatuointi Stringit Alusvaatteet Katso albumin kaikki kuvat Diana limenvihreässä paidassa, farkuissa ja sinisissä alusvaatteissa. 2018!
 • Humoristiset onnittelut - Rouva alasti

  by

  huomasin miten kiinteästi Kari katsoi minua kun riisuin kiusoittelevan hitaasti vaatteeni. Sitten nousin ylös ja nostin Päivin säret olkapäilleni, vedin shortsini alas ja asetin kuumana sykkivän kaluni kiimasta paisuneiden

  häpyhuulten väliin. Toinen rouvista tyytyi läppäisemän perseelleni ja iloisesti vilkuttaen rouvat poistuivat autolleen huutaen perän jotain saksankielistä moikkausta ilmeisesti. Minä työnsin kädelläni kahvikupit syrjän ja ohjasin naisen selälleen pöydälle. Päivi puisteli hymyillen pätänsä ja sanoi, ettei uskalla moista retkeä luvata. Aloitin rajun nainnin ja kuiskuttelin Päivin korvaan, että hän kyllä näyttä siveältä pikku rouvalta, mutta on oikeasti kiimainen narttu, joka antautuu häpeämättömästi isokyrpäisten vieraiden miesten astuttavaksi. Rouvien siinä jutellessa alkoi ympärilleni kertyä yhä enemmän itikoita ja tietenkin näitä Lapin paholaisia, säskiä. Kun nainen oli kumartunut pyyhkimän housujani, niin hänen asunsa kaula-aukko avautui lisä ja minulla on suora näkymä rintoihin. Juuri kun olin saanut tölkin tukevasti hyppysiini, tuli toinen rouva taakseni ja vetäisi sanaakaan sanomatta shortsini sekä sen mukana bokserin nilkkoihini. Rouva moiskautti munan ulos suusta ja vetäisi hieman tiukahkon esinahkani terskan taakse ja imaisi sen jälkeen munani vielä hetkeksi suuhunsa naiden mulkkuani hetken vauhdikkaasti. Kun Päivi kaatoi kahvia niin hän huomasi miten tuijotin kaula-aukkoa ja meni niin hämilleen, että kaatoi osan kahvista ohi kupin niin, että kahvipisaroita roiskui myös vaaleille shortseilleni, juuri kivikovana seisovan kaluni kohdalle. Päivi sai nautinnosta huutaen orkun, joka sai pillun ihanasti sykkimän. Ennen nukahtamistani ajattelin, että toivottavasti kukaan muu ei koskaan saa tietä, että minä, kiltti pikku rouva, olen ollut noiden miesten seksinukeksi antautunut kiimainen narttu. Laukeamisestani oli kulunut jo minuutti ellei toinenkin, mutta rouva ei naimistaan lopettanut vaan jatkoi edelleen ähkimistän. Sen jäleen rouvat teippasivat vielä käteni kiinni samaan tankoon hieman lähemmäksi ohjaustankoa ja poistivat käsirautani. Jännitykseni alkoi pikku hiljaa muuttua kiinnostukseksi ja kiimaksi. Kari kuitenkin sai minut kiinni pesuhuoneessa, otti tiukasti kiinni lantoistani ja painoi kalunsa peppuani vasten. Ennen lähtöäni pyysin, että saisin hakea häet kuuden aikoihin illalla veneellä nauttimaan yhteistä päivällistä, saunomaan, nauttimaan kesästä ja vapaahetkistä. Päivi ohjasi minut mökin tupaan ja pani kahvin tippumaan. Sitten Kari vielä sanoi, että katsotaan yhdessä Pekan kanssa paljonko tästä tammasta äntä lähtee. Pysäytin auton ja tarjosin naiselle kyytiä.

  Enkä usko että minua väkisin naiva rouva rouva alasti edes huomasi tulemistani. Hyväilin ensin kiimasta paisunutta klitorista, mutta ei peräntynyt vaan alkoi puristella kaluani kankaan läpi. Jostain syystä jo hieman rouva alasti laskenut seisokki palasi jälleen täyteen mittaansa.

  Nuori kundi ja kiimainen naapurin rouva.Ai että kesälomalla voi olla tylsä!

  Kaarsin kohti ympyrä samalla ympäroivä metsä silmäillen. Esittäydyimme ja kertoin olevani Pekka, ammattimiehen tahtiin, miehet ottivat hyvät löylyt ja hetkessä ahvenanmaa pyöräily olin ihan hikinen ja jouduin elina sorsa blogi kumartumaan kun en ole noin koviin löylyihin tottunut. Kun saan upean naisen kyytiin, kari tuli hetken pästä hyväntuulisana ja jäi siihen penkille Pekan vieraani istumaan. En päse saunan jälkeenkän lähtemän omalle mökille.

  Niin tuntui melkeinpä luontevalta lähteä kahden vieraan miehen kanssa saunomaan.No huomasi tai ei, niin hän jatkoi edelleen armottomasti naimista juuri lauennutta munaani koko mitaltaan hyödyntäen.