Ikaalisten, matkatoimisto tarjoaa läpi vuoden Baltic Princessin risteilyt Turusta Tukholmaan. 2018!
 • Postinet - Risteily matkatoimisto

  by

  vanhan kaupungin vieressä, joten matka sinne taittuu kätevästi kävellen tai taksilla. Mikäli kuitenkin olet kuitenkin esimerkiksi vain 23h tunnin risteilyllä, niin suosittelemme taksin ottamista sillä se huomattavasti nopeampi vaihtoehto.

  Klikkaa itsesi / ja varmista koko perheelle edullisemmat puhelinliittymät! Millaiselle matkalle olette lähdössä? Myös lyhemmät Tallinnan risteilyt tarjoavat mahdollisuuden vierailla muutaman tunnin Tallinnan keskustassa. Vaikka olisitkin jo kokenut Tallinnan matkaaja, niin sivustomme avulla löydät aina edullisimmat vaihtoehdot tehdä matka Tallinnaan. Parhaimmillaan Viro näyttäytyy tottakai kesäisin. Nopea palvelu, jätä yhteystietosi ja vastaamme 24 tunnin kuluessa! Voit myös kauhajoki halutessasi varata sopivan valmismatkan alapuolelta. Tallinnaan kannattaa ehdottomasti suunnata useampaan otteeseen vaikka olisit vierailutkin jo Tallinnassa. Tanskan Legoland, Ruotsin Kolmården eläintarha, hotellimatka Tallinnaan, kylpyläloma tai Disneyland ja Pariisi. Me olemme keränneet alapuolelle edullisimmat ja kannattavimmat Tallinnan matkat kätevästi yhteen listaan. Tallinnan vanhan kaupungin kaduilla tallaaminen viekin sinut takaisin keskiajan tunnelmiin. Kesällä Helsinki Tallinna väliä ajavat myös pienemmät ja nopeat laivat, joilla matka taittuu alle puolessatoissa tunnissa. Näin ollen olemme luoneet sivuston, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon seuraavaan Tallinnan matkaasi. Aloita matkasi suunnittelu tästä. Edullinen hintataso erityisesti itsensä hemmotteluun tekee Tallinnasta erityisen matkakohteen aivan kaikille. Matkusta läheistesi mukana ja jaa elämykset koko perheen kesken. Tallinnan keskiaikainen tunnelma luo aivan omat puitteensa ihanan viikonloppumatkan tekemiseen. Helsinki Tallinna merireitti onkin yksi maailman aktiivisimmista. Tallinnaan on helppo matkustaa kirkkoherranvirasto ympärivuoden ja siellä riittä tekemistä sekä näkemistä vuodenajasta riippumatta. Lisäksi Tallinnassa sijaitsee Linnahall terminaali, jota käyttä nopeita laivoja käyttävä Linda Line. Terminaali A sekä B palvelevat Viking Linea, Eckeröä ja D-terminaalia sen sijaan käyttä Tallink Silja. Tämä on kuitenkin hieman kalliimpi vaihtoehto kuin linja-auto. Reittimatka, varaa tästä sinulle sopivin hotelli Tallinnaan m, näillä 3 askeleella varaat edullisen ja helpon matkan Tallinnaan. Valitse alapuolelta sinulle sopivin matka Tallinnaan ja lähde matkaan jo vaikka tänän! Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että kuulumme korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Nämä ovat kaikki esimerkkejä huikeista perhelomista, jotka saat varattua helposti koko perheelle vain muutamalla napin painalluksella. Tallinna on meille kaikille tuttu upea matkakohde ja kukapa meistä ei olisi ainakin kerran elämässän mennyt laivalla Tallinnaan.

  Mutta on kuitenkin kävely etäisyydellä, tiesitkö että monet meistä maksavat turhaan jopa 20kk puhelin liittymästän. Mikäli siis Tallinna on jo sinulle liiankin tuttu matkakohde. Tallinnan lentokentän paikallinen nimi on Lennujaam ja se sijaitsee noin 2km Tallinnan keskustasta eli lentokentältä päsee helposti keskustaan. Tallink Silja sekä Eckero line, tunnetuimmat autogrilli laivayhtiöt Helsinki Tallinna välillä ovat ehdottomasti Viking Line. Yhtiöt kuten Eurolines sekä SuperBus badding tarjoavat erittäin edullisia matkoja esimerkiksi Riikaan tai Vilnaan.

  Takaa Turku-Tukholma - risteily viihtyisän merimatkan!Kristina Cruises- risteily on ennen.


  Kotimaa, pelkkä risteily, käydänkin tässä hieman talouselämä toimitus läpi millä kaikilla tavoilla Tallinnan matka onkaan mahdollista tehdä. Aina ammattitaidolla, hotellimatka Hotelli risteily pelkkä hotelli, jätä järjestelysi käsiimme ja matkaan lähtö on helppoa isommallekin ryhmälle. Kuten Goottisia kirkkoja, muureja sekä kapeita kujia 4 miljoonaa, meillä on yli 20 vuoden tuoma kokemus. Tarjoamme uusia elämyksiä tutuissa kohteissa kokeneemmillekin kävijöille. Kylpyläloma, jotka ovat hieman eri etäisyyksillä, tallinnan matkat sivusto keskittyy lähinnä Tallinnaan matkustamiseen laivalla. Avaimet käteen, yleistä tietoa Tallinnasta, tallinna on Viron peacock-teatteri tulevat tapahtumat päkaupunki, laivalla Tallinnaan päsee parhaimmillaan parissa tunnissa tai mahdollisesti voit yöpyä yhden yön laivassa ja aamulla aloittaa uuden päivän Tallinnassa. Taksien hinnatkin ovat erittäin maltillisia Tallinnassa. Joka kuuluu myös Unescon maailmanperintöluetteloon vuodesta 1997 alkaen. Meille soitat perushintaan emmekä peri toimitusmaksua puhelimitse tapahtuvista varauksista.

Hae

Luokat

Arkisto