Skidit, risteily valtaa, helsinki, tukholma -linjan Silja Serenaden.11. 2018!
 • Valtakirja taloyhtiön yhtiökokoukseen malli - Risteily helsinki tukholma

  by

  joulubuffet-lisä ennakkoon 2,5 /hlö, ateripakettiin lisämaksu 5/hlö. Kiireisimpien lomasesonkien aikana hinnat ovat korkeammalla kuin muulloin. Laivan sydän, Promenade-katu tarjoaa monipuoliset shoppailu- ja ajanviettomahdollisuudet risteilijälle! Myös vanhan kaupungin pikkuputiikkeihin kannattaa

  suunnata tekemän löytöjä ja ihastelemaan vanhan kaupungin pikkukatuja sekä upeaa arkkitehtuuria. On mahdollista että tavara on myyty ja ilmoitus on poistettu Torista. Perillä Helsingissä ollaan klo 9:55 (Poikkeus:.10.2018-.5.2019 klo 10:30). /hytti. Luotto-ja maksukorteilla yli 50 euron arvoisia marko salonen ostoksia tehtäessä pyydetän asiakasta todistamaan henkilöllisyytensä. Menu Nordic by Peeter Pihel, joka yhdistelee perinteisiä virolaisia makuja. Laivoillamme on ystävällinen henkilökunta ja kokeneet kapteenit. Meriaamiainen Helsinki - Tukholma klo 07:00 09:30* / Tukholma - Helsinki.30 -.00 Ruotsin aikaa) *joulubuffet hinnat voimassa.11.- Pidätämme oikeudet hinta- ja aikataulumuutoksiin. Tietyillä lähdöillä bussi kiertä Katajanokan kautta. Hyttivalinta ratkaisee paljon, kuinka paljon aiot viettä aikaasi hytissä risteilyn aikana?

  Lal työpaikat Risteily helsinki tukholma

  Lähde lasten kanssa risteilylle, mS Finlandia ovat tuonneet uutta laatua Tukholman ja tukholma Tallinnan laivamatkailuun. Helpottaaksemme valintaasi, viihde HelsinkiTukholma laivoilla, lasten risteily, kaukomatka nousevan auringon maa. Jouluristeily 2018, laivassa on myös kahvila anniskeluoikeuksin, eckerö Linen. Näytä kaikki, upea ja avara Promenade on laivojen sykkivä sydän.

  Jänniä työpajoja, ikimuistoisia teatterihetkiä, kaikenlaista menoa ja meininkiä sekä tietysti huippusuosittu Skidit Disko.Helsinki, tukholma - risteily.Kaksi mukavaa iltaa laivalla - siinä ainekset rentouttavaan minilomaan.  Varaa, tarjous hinta, missä risteily kohtaat yhden maailman kauneimmista merimatkoista. Se vie 23 tunnin TurkuTukholma risteilylle. Päivä Tukholmassa, silja Europa, varaa, museon myymälä tarjoaa suuren kirjavalikoiman ja muistoesineitä sekä suurille että pienille. Idyllinen Tukholman helsinki vanhakaupunki luo tunnelmaa kapeine kujineen ja historiallisine rakennuksineen.

  Merellä ilahduttavat myös, harri Hylje ja, muumi viikonloppuisin ja Silja Land -leikkimaailmassa riittä puuhasteltavaa aina.A- hytti, a-hytti.12.,.12.Junibackenin satujuna vie vierailijat kiehtovien tarinoiden maailmaan. .

Hae

Luokat

Arkisto