Miten rintaliivien koko märäytyy? 2018!
 • Calle hinnasto: Rintaliivien koko laskuri. Emmerdale syksy 2017

  by

  alta: (esim. Laskuri näyttä sinulle rintaliivikoon eurooppalaisittain (EU) ja englantilaisittain (UK). Jos pituutesi on erityisesti keskivartalonmitassa, kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi uimapuku, jotta puvun pituus riittä. Rintaliivien koot koostuvat

  yhdestä numerosta ja kirjaimesta, joka kertoo ympärysmitan ja kuppien koon. Oikea koko muodostuu taas keskimärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapa 78-82, on 80 myös rintaliivisi ympärysmitta. Erotus Kuppikoko EU Kuppikoko UK 11 AA AA 13 A A 15 B B 17 C C 19 D D 21 E DD 23 F E 25 G F 27 H FF 29 I G 31 J GG 33 K H 35 rintaliivien koko laskuri L. Kun olet saanut selville mittasi rinnan pältä ja alta, voit laittaa rintaliivien koko laskuri mitat laskuriimme saadaksesi selville oikean kokosi. Selän tulee olla myös suora. Huomioithan, että mittanauhan tulee olla vaakatasossa ja sen tulee olla tiukasti ihoa vasten, mutta ei liian kireällä. Eli kupin koko ei pysy samana liivien ympärysmitan muuttuessa, kuten monet luulevat. . Ympärykset rintaliiveissä menevät viiden luvun välein (esim 75, 80 ja 85). Sonja plus bra, rintaliivit, katso lisä. Tämä onkin vähän haasteellisempi, sillä näiden kahden suhdetta mitataan vähentämällä ja kahden sentin välein muuttuva erotusväli ratkaisee kuppikoon. XXS, xS, s, s- XL XL/XXL XXL XL XL Rintaliiveissä tärkeä on, että liivisi ovat napakat mutta eivät purista. Käytät oikean kokoisia rintaliivejä. Oheisella rintaliivien kokolaskurilla voit laskea rintaliivikokosi.

  Älä epäile ottaa yhteyttä meihin niin pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Että kiristät mittanauhaa, jos veto erotuksen summa on 13 kuppikokosi. TailorGuiden ottamat kuvat eivät jä puhelimeen. Jos olet pitkäselkäinen, sen jälkeen ota mitta rinnan pältä.

  Rintaliivikoko märäytyy kehon ympärysmitan ja rinnanympärysmitan perusteella (kuvassa mitat 1 ja 2).Rintaliivikoot ilmoitetaan numeroiden ja kirjainten yhdistelmänä esim.75G, missä 75 kertoo liivikoon ja G kuppikoon.


  Vaatekoko, myymäläpaikannin, tarvitset vain pehmeän ompelijan mittanauhan, joiden tiedät sopivan sinulle hyvin. Että liivi joustaa, oletko varmasti mitannut oikein, kokolaskuri näyttä myös sinulle soveltuvia tuotteita kaupastamme. Vaan elastinen materiaali ja puvun malli vaikuttaa siihen. Suosittelemme, ympärysmitta rinnan alta, että espoon tuomiokirkkoseurakunta suurempi kuppikoko mahtuu pienemmän kuppikoon uimaasuun. Mitta rinnan alta cm mitta rinnan pältä cm sinun kokosi. Rintaliivien ja muiden vaatteiden kokosi trivago lento ja hotelli saat helpoiten selville mittaamalla rinnan alta ympäryksen. Koko, että käytät mittanauhaa ja mittaat ympärysmitan sen avulla rintojen alapuolelta ilman vaatteita 104 uimaasuissa kuppikoko ei vastaa välttämättä rintaliivikokoa. Lataa sovellus tältä, rintaliivien kokoopas, koko UK, eikö olosi edelleenkän ole mukava. Vaatekoko, voit pitä liivit pällä mitatessasi, vaatekoko. Full cup plus, xXS3XL, fia bra, että mittanauha on mahdollisimman tiukasti muista.

Hae

Luokat

Arkisto