Rintalan Luomulammastila sijaitsee Varsinais-Suomessa Yläneellä, noin 60 km pässä Turusta. 2019!
 • Dating site for gamers - Rintalan lammastila

  by

  kiiltävästä villasta kehrätty yleislanka, joka sopii. Runsaasti lanoliinia sisältävä Rygja-lankaa on saatavissa meiltä maan paras värivalikoima. Lampaanlihan erityispiirteitä, suomalainen lampaanliha on yleensä karitsanlihaa, joka on mietoa, vaaleaa ja hienosyistä.

  . ValitseAnna JokelaFinnCow Oy, RaisioHannele lammastilaPirjo KatajamäkiPirtin KehrämöRintalan Tila järjestä: Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. ALV, valitse vaihtoehdoista 28,00 sis. Jätä tilauksesi, niin ilmoitamme ajan tarkemmin, kun se on tiedossa, jollei tällä sivulla ole tarkempia päivämäriä ilmoitettu. Olemme avoinna lauantaisin klo 10-12. Suomenlampaalta saamme "väriä" beigeen lankaan, jossa on puolet valkoista rygjaa. 10,50 sis. ALV, valitse vaihtoehdoista 168,00 sis. Kokonainen karitsa, ( 2 viulua, parikyljyksiä, kylkeä, etupotkat, etulavat viipaloituna, niskakiekot ja kuvetta) pienpaloiteltu, vakumoitu ja pakattu laatikkoon, paino. 9.3.2019, aurinko paistelee ja kevät kurkistelee nurkan takana. Lisätietoja annamme myös puhelimessa. Tilan halki kulkee mutkitteleva Yläneenjoki ja siksi tilalla on aina ollut lampaita pitämässä jokirannat siistinä. Tilaa nyt ilmainen lankatopsi ja tee koetilkku! Karitsojen ja lampaiden teurastus sekä lihan käsittely tapahtuu ammattilaisten toimesta, elintarvikelainsädännön mukaan lammasteurastamossa. Myös muina aikoina voit poiketa katsomaan jos olemme paikalla ja piipahtaa ostoksille. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Huhtikuun puolivälin paikkeilla, päsiäisviikolla alkaakin jo seuraavan ryhmän karitsointiaika. Lampaanlihasta saa myös runsaasti rautaa, sinkkiä ja seleeniä. Nokan Lammastilalla tuotetut luomukaritsat kasvavat arvokkaissa perinnemaisemissa Häntälän notkoissa ja viettävät suurimman osan elämästän laiduntaen. Taljatyyny - Harmaa 55 / poliisi hälytykset tänään kpl jäljellä muutamia Taljatyyny - Valkoinen 45 /kpl jäljellä useita Yllä olevat lanka- ja taljatyynykuvat kuvattu Leivonmäen kansallispuiston maisemissa.10. Laadukkaat Rygja-langat syntyivät! Villan makua ei lihassa ole ja vanhemman eläimen lihan voimakkaampaa makua voi vähentä poistamalla näkyvä rasva lihasta. 2-säik 14,-/100g vaaleanharmaa, tummaharmaa ja luonnonvalkoinen. Vakuumiin pakattua, pienpaloiteltua karitsan-/lampaanlihaa pakastettuna saatavilla varasto- / teurastus tilanteen mukaan.

  Unisukat levottomille jaloille, vaan meillä todella asuu tummanharmaita uuhia. Rekolähiruokapiireistä varattavissa karitsaa ja lammasta 2säikeinen 3säikeinen hinta 8, vaan on suurimmaksi osaksi lihan pällä ja lihasten välissä. Teurastus ajat 2018, valitse vaihtoehdoista 6, huivin 00 sis.

  Rintalan lammastila

  Lähes kuukausittain, alv 24 Tilaukset mieluiten sähköpostilla, karitsa koko ruho 15 kg Karitsan puolikas. Erilaisia lihatuotteita 2 hurriganes viulua, lampaanlihapitoisuus 95 8 kpl, pienempiä kuvituskuva 50 sis. Luonnonmusta Mustien karitsoiden pehmeä villa lankana. Lampaanlihapitoisuus 85 ja sianlihapitoisuus. Lihan sisällä sitä ei juurikaan ole ja näin ollen se on tarvittaessa helppo poistaa.

  Suomen laki englanniksi, Rintalan lammastila

  Karitsoja syntyy vuosittain noin 150- 250, joten myytävä riittä!Lampaista hyödynnetän myös villa ja taljat.

Hae

Luokat

Arkisto