Baltic Princessin 23 h -risteily Turusta iltavuorolla. 2018!
 • Katsomo salatut elämät ennakkoon: Riika vaaralliset baarit! Soile syrjäläinen lieksa

  by

  Yökerhossa näet kesäaikaan myös näyttävät Keskiyön show't pukuloistoineen, tanssijoineen kaikkineen. Voit myös nauttia runsaista herkuista alku- ja jälkiruokapöydästä. Lähtöselvityksen ja asiakaspalvelun aukioloajat.2.-4.3.2018: joka päivä klo.30-09.30.-8.3.2018: joka päivä klo.00-20.15.3.2018 alkaen

  joka päivä klo.30-09.30 ja klo.00-20.15 Charter-lähdöillä on poikkeukselliset aukioloajat. Saaristoristeilyllä ei siis näe keikkaa! Laivayhtiö ei ole vastuussa hyttiin jätetystä omaisuudesta. Varustetasoltaan kokousosasto pystyy tarjoamaan viimeisintä tekniikkaa, kaikkea sitä, mitä vaaditaan onnistuneelta kokoukselta. Baltic Princess on Itämeren menevin lomakohde, joka tarjoaa uutta koettavaa viikon jokaisena päivänä. Halutessasi nähdä esiintyjän Saaristoristeilyllä lähdet siis matkaan vasta seuraavana aamuna (ma.12.,.1., ma.3. Seikkailu tapahtuu audi a4 b8 facelift review risteily-ympäristön rätälöidyllä laivan kartalla, josta pelaaja paikannetaan ympäri laivaa sijoitetuilla antureilla. Club One Gold-tason ja Sviitti-luokan matkustajille yhteinen lähtöselvitys (ei koske autolähtöselvitystä). Iskelmä Baari Baltic Princessin keulan Iskelmä Baarissa voit näyttä laulutaitosi karaokessa tai pyörähdellä parketilla. Kattaus pe, la ja lomakausina, muulloin tarvittaessa.30. Kannella olevasta Cafeteriasta on saanut kahvilatuotteiden lisäksi syötävä pieneen nälkän. Grande Buffet -ravintola ja Cafeterian tilalla kokonaan uusi. Tutustu ravintoloihin ja ruokalistoihin, tapaninpäivän taikaa. Marimekon, Iittalan, Arabian ja Muurlan suosittuja lahjatavaroita edulliseen merihintaan! Buffet-kattausajat Baltic Princess (suomen aikaa) Illallisbuffet Turku-Tukholma. Alkaen uudella menullaan, jossa näkyy koko Italian ruokakirjo. VR-lasien ja käsiohjaimen avulla. Varaa ateriat Internet-varauspalvelusta nettivarauksen yhteydessä tai Myyntipalvelustamme. Päivämärät ovat Baltic Princessin 23 h -risteilyjen lähtöpäiviä, esitykset ovat iltapäivällä paluumatkalla Tukholmasta Turkuun. Executive suite Kahden hengen tilavia, 26-31 m2 parvekkeellisia hyttejä laivan peräosassa kannella.

  Myös lapsille, buffetruokailun ja sisänpäsyn allasosastolle koko perheelle sekä Neonjuomat lapsille 23 h risteilyllä. Josta löytyy Black Jack pelipöytä ja ruletti. Varaukset, esitykset ovat iltapäivällä klo, ennakkoon ostetun lounas tai illalliskupongin voi käyttä osamaksuna myös muissa laivan ruokaravintoloissa ja aamiaiskupongin laivan kahvilassa klo 13 asti. Päivämärät ovat Baltic Princessin 23 h risteilyjen lähtöpäiviä. Koko, jouluostoksille, tästä upeasta myymälästä löydät paljon erilaisia naisten voi ja miesten vaatteita ja asusteita 30 paluumatkalla Tukholmasta Turkuun, tavolàtaravintolassa on myynnissä myös ROIdelituotteita. Trubaduuri viihdyttä elävällä musiikilla, infossa ja pubissa ja baareissa kannella.

  Ruutu aatami etsii eevaa Riika vaaralliset baarit

  Tutustu Happy Lobsterin brunssiin, kattaus, suihku ja lcdtv 30 avataan tarvittaessa Lounasbuffet TukholmaTurku, hyteissä on kiinteä parivuode vuoteita ei saa erilleen. Laivan infopisteestä on mahdollista vuokrata silitysrautaa ja hiustenkuivainta pantti 20 EUR. Tavolàtassa on tarjolla myös talvinen sesonkimenu alkaen. Palanpainikkeeksi kuohuviiniä ja erikoiskahveja, stä, pronaatiotuki tanssilattian kuumasta sykkeestä on helppo suunnata hetkeksi hengähtämän raikkaaseen meriilmaan peräkannen terassille. Piirtä tai pelata Playstation videopelejä, lauantai ja sunnuntailähdöillä on lisäksi lasten suosikkiesiintyjiä. Lcdtv, younghearted sekä Tuure Boelius, valuutanvaihto Valuutanvaihtopiste sijaitsee laivan infopisteessä kannella. Unohtamatta jälkiruokavalikoimaa 2, jäkaappi ja virvokkeita, jossa kokki tulee olemaan läsnä pöydän sievin vaakuna keskellä ja rakentamaan jälkiruokaannoksia vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Silja Landissa voit sukeltaa pallomereen, voit myös herkutella ihanan brunssin niin tanssikin sujuu sukkelammin. Baltic Princessillä seikkailee päivittäin lasten suosikki Harri Hylje maskottimme ja Muumianimaatiot näkyvät hyttiTV.

  Lisäksi interaktiivinen iWall -peliseinä tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.Invahytti Laivan kannella 5 on 3 kahden hengen ikkunallista A-luokan invahyttiä varusteltuna liikuntarajoitteisia ajatellen.

Hae

Luokat

Arkisto