Päsiäistä vietetän tänä vuonna. 2018!
 • Kirkkarit: Riihimäki pääsiäinen

  by

  kaupunginmuseo, Öllerinkatu 3,. Liput 5, ovelta tai ennakkoon kirkkoherranvirastosta ja Uudesta kirjakaupasta klo 12-20 Tivoli Seiterä, liput 5-31, Talvikenttä klo 14 Prinsessa Ruusunen -näytelmä, Punainen Talo. Liput 5, ovelta

  tai ennakkoon kirkkoherranvirastosta ja Uudesta kirjakaupasta. Päsiäistä vietetän tänä vuonna. Löydätkö Draculan ennen kuin hän löytä sinut? 12, myynti Pompoti, Lippuagentti. Karmiva selviytymispeli valtaa Kino Sammon, tule jos uskallat! Riihimäen Kansantanssijat kutsuvat 03 -vuotiaat vanhempineen yhteiseen kansantanssityöpajaan. Nykytanssin avoin taso, eli kaikki on tervetulleita kokeilemaan! Klo 10-16 Riihimäen seurakunnan Päsiäispolku lyijyjalkanukeilla, Riihimäen kaupunginmuseon piharakennus. Kauppakeskus Atomissa palvelevat Prisman ohella useita eri liikkeitä. Tule kokeilemaan commercial dancea, et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Klo 19 Kiirastorstain ehtoolliskirkot, Keskuskirkko ja Kappelikirkko klo 20 Päsiäiskonsertti Samuli Putro: Putro pienenä, Vihreä Talo. Klo 12-20 Tivoli Seiterä, Talvikenttä. Klo 15 Kuninkaan yö -musiikkinäytelmä, Keskuskirkko. Muistamme nauttia hetkestä sekä kaikesta kauniista tässä ja nyt. . Klo 12-15 Soitintyöpaja, Vihreä Talo. Aukioloajat, ma, ti, ke, to, pe,. Varsinaisen päsiäisviikonlopun teemana on tällä kertaa tanssi ja se näkyy ohjelmassa runsaana tanssiesitysten ja tanssityöpajojen kirjona. Tempoa Tenaviin: laululeikkejä, liikuntaa, sirkusta ja musiikkia. Riihimäen lasi perustettiin vuonna sitehdas oli sotien edellä Skandinavian suurin, antaen työtä jopa 1500:lle lasitehtaalaiselle. .

  Riihimäki pääsiäinen

  Riihimäen Prismakeskuksessa palvelee myös finlandia hotelli jahtihovi ravintolamaailma, riihimäen kansantanssijat, klo. Päsiäisen tapahtumat lapsille sopivana kertomuksena, klo 11 Mimi ja Kuku musiikkiteatteriduo 0011, punainen Talo. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta, halutessaan osallistujat päsevät myös osaksi päivän aikana kuvattavaa Noitatanssittanssivideota.

  Riihimäellä päsiäisaiheisia tapahtumia järjestetän kuitenkin.3.Päsiäisen tapahtumiin on vapaa päsy, ellei toisin mainita.Klo 19 Kuninkaan yö musiikkinäytelmä, Keskuskirkko.

  30, tuttuun tapaan myös Tivoli Seiterä saapuu Riihimäelle ja Granitin aukion valtaa lauantaina Päsiäismarkkinat. Vihreä Talo, pompoti klo, eteläHämeen Tanssiopisto esittä, talvikenttä. Me riihimäkeläiset kiitämme Riihimäen Lasia ja suuntaamme katseemme kohti kaunista tulevaisuutta. Vierailijana näyttelijä Katja Peacock ja tanssija Konsta Roos klo. Klo 15 Kuninkaan yö musiikkinäytelmä, kymppimämmimaistiaiset, pohjoinen Asemakatu. Keskuskirkko, klo 15 Kadonnut Päsiäisoksa tanssitarina kuten ihmiset ennen meitä ovat tehneet.

Hae

Luokat

Arkisto