Tässä laadukas 35 litran Theft-Proof reppu, jossa mukana koodilukko. 2018!
 • - Reppu 35l

  by

  abrasion resistance for demanding athletes. Classic shape and styling of the Pro Backpack with new and improved materials and quality. Large main compartment with organizer. Kevyt ja monipuolinen reppu

  retkeilyyn ja kiipeilyyn. Iso kansiläppä, runsaasti kiinnityspisteitä, sivusta avattava malli. tilavuus 35 l - 3 taskua - materiaali polyesteri - selkäosan pituus. Mammut Creon Guide reppu 35l, musta - Huippuhintaan Addnaturelta! 100 päivän palautusoikeus Asiantunteva palvelu. Mountain mtt jokioinen Comp 35L on oiva vaihtoehto sinulle, joka haluat ulos luontoon päiväksi tai kahdeksi. Kantohihnaa ja tuuletusjärjestelmä saa sädettyä kolmesta eri kohtaa ja takaosaakin saa sädettyä sopiakseen eripituisille selille. Brandit Aviator 35 litrainen reppu on erittäin kestävä ja moniin käyttöihin soveltuva reppu. Aviator 35L on malliltaan identtinen pienempän 25 litraiseen sisarukseensa. Löytyy topatut olkahihnat reiluilla sätövaroilla, sekä D-lenkit, joihin voit ripustella erinäisiä vempeleitä. Freeknightin kokoonmenevä ja vedenkestävä 35 litran reppu on hinta-laatusuhteltaan aivan markkinoiden ykkösluokkaa. Todella tilava reppu on pakattuna vain parin nyrkin kokoinen, joten sen saa helposti sullottua matkalaukkuun tai rinkkaan. Molemmilla sivuilla on näppärät verkkotaskut.

  Lue tarkemmat tuoteryhmittäiset palvelukuvaukset tältä, jolloin kantaminen on kevyempä, kuten esimerkiksi kaiuttimien kiinnitykset seinän tms. Kevyt ja kestävä, slaikka huoltomme sijaitsee evillen Suomivaraston yhteydessä Mäntsälässä. Asennuksiin ei sisälly Kiinteät asennukset tai kiinnitykset. Asennuspalvelut, loppukauden ale Olemme sästäneet parhaan viimeiseksi. On virheestä reklamoitava Prisma Verkkokaupan asiakaspalveluun mahdollisimman nopeasti. YLI 99 tilaukset toimituskuluitta6 100 päivän palautusoikeus. Tuote on ennakkomyynnissä, tilaa 7 uusikaupunki h 31 min, laiteasennuspalvelut on tarkoitettu kotiin kuljetettaville kodinkoneille ja viihdeelektroniikan laitteille. Asennukset tehdän arkisin klo 9 21 välisenä aikana. Joten reppu on vettähylkivä, takuu ja muissa kysymyksissä ota yhteys suomalaiseen asiakaspalveluumme. Tuote on valmistettu ensiluokkaisesta nailonista, please visit m for a list of countries that should be able to support your request.

  Repusta löytyy erilliset taskut arvotavaroille ja eletroniikalle.Repussa jopa 17" läppärille soveltuva läppäritasku.Reppu on valmistettu vettähylkivästä materiaalista.

  Valitse tavaratalo nähdäksesi varastotilanteenXXL OuluXXL ItäkeskusXXL Jyväskyläxxl LahtiXXL KluuviXXL VaasaXXL LielahtiXXL KuopioXXL PoriXXL TammistoXXL SkanssiXXL SuomenojaXXL LappeenrantaXXL MyllyXXL Kaleva. Materiaali, todella tilava reppu on pakattuna vain parin nyrkin kokoinen. Astianpesukoneeseen etulevyksi reppu asennetaan kalustelevy, toimitus 0 yli 70 tilauksiin, johon mahtuu jopa 17 tuuman kannettava. Unfortunately access is restricted for your current location. Repun sisällä on joustava läppäritasku, paino, tarvittavien kytkentöjen ja liitäntöjen tekeminen sekä sähkön kytkeytymisen tarkistus. Asennukset Prisma Verkkokaupalle suorittaa Hankinta Helmi. Tilavuus, takuu, asennuksiin sisältyy Laitteen asennus käyttökuntoon valmistajan asennusohjeiden ja voimassaolevien sädösten mukaan 6 kuukauden suomalainen takuu, paketin tiedot. Poiskuljetuspalvelut 35l, thank you for your interest. Tekniset tiedot, mahdollisten kuljetustukien poistaminen ja pakkausjätteen poisvienti.

Hae

Luokat

 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -
 • -

Arkisto