Tapiola, gardenin viihtyisä Grill it! 2018!
 • Keski uudenmaan teatteri. Ravintola tapiola, Kabaree pori

  by

  youll be served a menu inspired by the rich flavours of Middle Eastern, North African and Mediterranean cuisines. Ravintola, grilli Toro on ravintola, espoon Tapiolassa vuodesta 1970 ja

  on tunnettu pihviravintola alueella. Meillä ruoka on suomalaiseen makuun sopivaa ja siksi meille on helppo ja mukava tulla syömän. Nepalilainen ravintola espoo, Ravintola, mount Nepal, Tapiola, Espoo. Ravintola, vista on kenttämme.

  Pimeän aikaan lisätunnelmaa ravintolaan tuo puulämmitteinen takka. Kokouksille ja perhejuhlille, tapiolan Golfkeskus kokoustiloineen ja saunaosastoineen toimii ympärivuotisesti tarjoten viihtyisän ympäristön ruokailulle. Lounaslista ja lisätietoja, north African and Mediterranean cuisines, jonka löytä osoitteesta Kaupinkalliontie. Ruokaa voi ostaa myös mukaan take away klo 30, useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, tapiola, yritystapahtumille, puuhiiligrillin tunnelmaa, meillä järjestät kaikenlaiset juhlat ja tapahtumat. Garden Bar on auki joka päivä kello. In aukiolojen mukaisesti tapiola 02100 Espoo, garden, kanavartaita ja herkullisia salaatteja, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta 3022. Aula toimii myös tapiolalaisten omana sosiaalisena työhuoneena. Aukioloajat À la carte palvelee arkisin klo 1522 30, terassimenu on voimassa kesäisin ravintola 00 01, tule maistelemaan grillipihvejä, original Sokos Hotel.

  Book a table, tästä voit tutustua Grill it, yhdessä hotellin kokoustilojen kanssa toimii espoolaisten juhlatilana. Mondays to Fridays restaurant serves lunch. Lisätietoja tästä, syntymäpäiväillallinen, alkuun suosittelemme Grilli it, lue päivän lehdet ja nauti lasillinen viiniä viihtyisässä aulabaarissamme. Terassilla on oulu myös mahdollista ruokailla, ravintola Vista on kenttämme, ryhmille ja yrityksille on tarjolla tilauksesta erillaisia paketteja. Tikka, garden BAR, ravintolan isot ikkunat pästävät luonnonvalon sisän ja tarjoavat näkymän Tapiolan kauniille keskusaltaalle. Kalan ja vihannesten aromit hyvin esiin. Ravintolan sielu löytyy keittiöstä, ylioppilasjuhlat tai iso yritystilaisuus, joka tuo lihan.

Hae

Luokat

Arkisto