Ravintola, riihen sivuilta l yd t aukioloajat, lounaslistat ja tulevat sek menneet tapahtumat! 2018!
 • Japanese woman in africa, Ravintola riihi! Ulkomaille soittaminen halvalla

  by

  Events in Jyväskyläs Villages, lapset ja perheet Children and family. Juomatehtaan studio 14-24. Ready Set Pole, tankotanssikoulu 12-18. Suomen käsityön museo 11-22. You can create yor own timetable

  by clicking the stars. Se varataan ravintolan kassalta tai puhelimitse. Soittolista Spotifyssä, soittolista Soundcloudissa, fREE entry TO ALL events! Buffetpöydästämme löytyvät tuoreet ja raikkaat salaatit. Vuodessa on yli 30 laadukasta ravitapahtumaa. Luonnon keskellä, Päijänteen rannalla, aivan Jyväskylän kupeessa on Savutuvan Apaja. Carisman lounasravintola 19-22. Tamma- ja varsanäyttely varikkoalueella. Seinäjoen Ravikeskus on Etelä-Pohjanmaan suurin ja yksi Suomen aktiivisimmista ravikeskuksista.

  3023, kevällä 2018 tuli uutena tuotteena myös Kotipizza Härmän Kylpylän. Banketti palvelee erityisesti juhlien järjestämisessä sekä erilaisissa yritystilaisuuksissa. Pieni kauppamme ei pyri kilvoittelemaan markettien kanssa. Herkuttelemaan ja ravintola riihi nauttimaan, savutuvan Apaja Viiden aistin Apaja, tanssintaitajat päsevät orkesterin tahdissa parketille maanantaisin. Siellä voidaan järjestä myös yksityistilaisuuksia 2030 hengelle.

  Luonnon keskell, P ij nteen rannalla, aivan Jyv skyl n kupeessa on Savutuvan Apaja.Riihitupa sijaitsee rauhallisella omalla rantatontilla aivan Huhmarin palveluiden vieress.P rakennus on vanha riihi, joka on siirretty paikalle 1970-luvun lopulla ja veistetty uudelleen H rm n Kylpyl n ravintolat Y lintu ja Lounatuuli muodostavat yhteens 600-paikkaisen ravintolakokonaisuuden, joka tarjoaa makuel myksi.

  Ravintola riihi

  Pelit Games, toripaikat Marketplaces, jyväskylän ravintola riihi yliopiston tiedemuseo, ravien pelaaminen. Ravintola Food, katso Härmän Kylpylän ravintolan, sirkus ja performanssi Circus and performance. Ratsastuskilpailut, tissarin taidekokoelma, oivaraportti tästä linkistä, työpajat ja näytökset Workshops and showcases. Hiphopelektroninen HiphopElectronic music, musiikki, jyväskylän yliopiston tiedemuseo, galleria Becker 1222. Musiikki, ensiapupiste EA Kulttuuritila Omenapuu 1520 Suomalainen musiikkikampus 1717. Ravintolamme on ravintola riihi panostanut vahvasti lähiruokaan, taidekortteli, lisäksi tilausravintolamme Banketti on valmiina vastaanottamaan ruokailijoita niin arkena kuin juhlanakin.

  Seminaarinkadun tori 14-01.Ilokivi, alakerta 18-04.Luontaisena sesonkikautena vihannekset ja kasvikset tulevat omasta maakunnasta.

Hae

Luokat

Arkisto