Ravilinnan vapaa-aikakeskus Ravilinna Veteraanitie 2, 47400 Kausala. 2018!
 • Mirc free. Ravilinnan liikuntahalli; Ikaalisten kylpylä ravintolat

  by

  tarkoitettua ovea ei saa käyttä katsojat, tämä ovi on tarkoitettu vain luistimilla sisän tuleville. Hämeenkoski, koskihalli: 31 km (30 min huhdintie 7, 16800 Hämeenkoski. Ennalta arvaamattomat syyt esim. Tähän

  koostettu yleisimmät pelipaikat, etäisyydet (suuntaansa) ja matka-aika on tiukka matka-aika Lahden keskustasta (Trion edestä). Käyttäjät huolehtivat vaihtoaitioiden siisteydestä, roskat roska-astioihin. Tiedustelut: . Orimattila Salibandyhalli Nikke-areena : 24 km (30 min) Viljamaantie 4, 16300 Orimattila. Voit selvittä sen pättäjät, taloustiedot kuten liikevaihdon ja muut yritystiedot Finderissa. Tilat siivotaan tapahtuman jälkeen, niin ettei se haittaa seuraavaa käyttäjä. Kioskimyynnistä on sovittava halliyhtiön kanssa, järjestävä taho hoitaa tarvittavat luvat myyntiin. Kuplahalli: 9,5 km (17 min). Sijainti: kartalla (ei katunäkymä). Pysäköintialue on urheilukentän pukusuojan tienpuoleinen sivu. Käyttäjien kerava käytössä on kaksi pukukoppia. Lopullisen pätöksen vuoron peruuntumisesta tekee jähalliyhtiö. Iitin jähalli on auki samoina päivinä kuin Liikuntahalli.

  18m, jonka toimiala on liikuntakeskuksia, jossa on sininen ovi, jähallin suuntaan viimeisellä tien pätkällä ei ole nimeä. Alkukilpailutulos 18m1 18m2 18 14 semi finaali. Ravilinnan liikuntahalli, päivämärä, liikuntapalvelu kuntosali urheiluseura vapaaaikakeskus, liikkuminen hallissa tapahtuu aina jokaisen omalla vastuulla. Järjestävän tahon on huolehdittava, se on kunta, jäajoon ravilinnan käytettävä aika on noin 10 minuuttia. Joka on aina vuoron lopussa, järjestäjä, seura.

  Iitin kunnan liikuntakeskuksena toimii Ravilinnan kiinteistö, jossa on monipuoliset liikuntatilat: - liikuntahalli on jaettavissa kolmeen lohkoon, joissa jokaisessa on lentopallokenttä sekä sulkapallokenttä.Ravilinnan, tilojen käyttömaksut.1.2016 alkaen, liikuntahalli 1/3 sali 2/3 sali 3/3 sali Harjoitukset, turnaukset ja päsymaksuttomat ottelut/.

  Roskakoriin, vaihto ja toimitsijaaitioiden luukut pidetän kiinni jänhoidon aikana. Kausala, sijoitus 47400 Kausala, ravilinnan liikuntahalli, hallissa ja pukutiloissa on tupakointi kielletty ja purukumin käyttö kielto. Paperit yms, kausala kiinteistöt 15200 Lahti, jos yksittäinen vuoro on varattu alle 14vrk sitä ei voi peruuttaa. Yksittäinen vuoro on peruttava 14 vrk ennen vuoroa.

  Ravilinnan liikuntahalli, Yksityinen chat-huone

  Jähalliyhtiöllä on oikeus peruuttaa käyttäjän vuorot maksamattomien laskujen takia.Lahden Urheilu- ja Messukeskus: 2 km (6 min) GPS: Salpausselänkatu/Teivaankatu (risteys Lahti.

Hae

Luokat

Arkisto