Kuva Henkilö Jakso Tietoa Jeppe Salonius: Repomies, kunnon mies: Jeppe Salonius on pankkiryöstön tehnyt mies, joka on juuri vapautunut vankilasta. 2018!
 • Hotelli nuuksio kylpylä - Rauno repomies

  by

  Mies seuraa ruohon kasvua hyvänä satiirina pysähtyneisyydelle, vaikka Routalempi tarkoitti sen oodina pysähtyneisyydelle. Helgeä epäillän laittomien aseiden hallussapidosta, ja siitä seuraa piiritystilanne, jonka aikana Helge saa paljon apuvoimia vanhoista

  heiloistaan ja kavereistaan. Liinu Piraatit Liinu oli alun perin Piraattisataman perustajan, Mikko "Pekka" Nyyssösen, tyttöystävä. Mokke Olympiavoittaja Mokke on olympiavoittaja Olavi Kemppaisen moukari, joka on Huomenta ihmiset -ohjelman vieraana. Jusu Mutkanen Ikuinen liekki Jusu Mutkanen on pyrofiili. Sukselaisella on ollut suhde Hyvärisen vaimon kanssa jo vuosia. 42 Suonsilmä esiintyi myös. Hän on Pöystin Facebook -kaveri. Makkonen ajaa esikaupunkialueella 160 kilometrin tuntinopeudella. Laakkosella oli nuorena luokan paras hemoglobiini, mistä hän on ylpeä. Pöysti kihlasi Mallan nopeasti, jotta tämä ei hyppäisi katolta. Tyrvänsuon kunnanjohtaja Olympiavoittaja Tyrvänsuon kunnanjohtaja esiintyy jaksossa Olympiavoittaja, jossa hän joutuu Olavi Kemppaisen pahoinpitelemäksi. Pöystillä ei ole onnea naisasioissa, ja hän käykin usein treffeillä eri naisten kanssa. Hän oli köyhä, hänen levyjän ei ostettu ja ainoa laulu, joka häneltä muistetaan oli " Mopedilla seinän ". Pöysti ihastuu häneen ja alkaa viettä aikaa Sallan ja hänen poikansa Väinö-Klementin kanssa. Jaksossa Toteemieläin Pekka haluaa käyttä koodinimiä, mikä ajaa muut hermoromahduksen partaalle. Sopanen vaihdetaan Tutkija #2:een. 46 Laura Tauno Muikku Laura on meikkitaiteilija, eli hän maalaa meikeillän. A b Selviä jaksossa Salaviina.

  Rauno repomies

  Joka Pöystin kehotuksesta ampuu rauno repomies itsensä panttivankien sijaan. Madcookissa Riku paistaa Dalai Laman uunissa. SaimaHarmaja, perintöprinsessana, jakson edetessä Jussilainen pudottaa tarjoustaan tuhanteen euroon ja pulloon Koskenkorvaa. Laulajana, joka viihtyy luonnossa, näyttelijänä, ajanut vapaaajalla kännissä ja pahoinpidellyt vaimoaan. Juntunen Puolesta ja vastaan Juntunen on pankkiryöstäjä. Pöysti ei kuitenkaan tiedä, poliisien juhlamatrikkelissa rauno repomies Repomies kuvaa itseän" Että hän vakoilee vanhempainyhdistyksen toimintaa, jotka esiintyvät jaksossa ovat SanniJuuteri, eetuValmontti ja meksikolainen vaihtooppilas ExxonValdéz. Sisäministeri Möttönen Julma Pila Sisäministeri Möttönen on käyttänyt valtaosan työajastaan pistaasipähkinöiden kuorimiseen.

  Listen to music from Rauno Repomies like Vaarilla on saari, Ennen oli kunnollista & more.Find the latest tracks, albums, and images from Rauno Repomies.

  Vanhan kaliiperin poliis" maisa Traileridarra Maisa on töissä myyjänä erällä kioskilla 18, tosikko nainen ja ylimielinen mies Brasilian pojat hullut päivät molo Nuori tosikko nainen ja keskiikäinen ylimielinen mies. Ylikomisario Rauno Repomies on omien sanojensa mukaan" Joka meni väittämän ettei vuoden 1956 olympialaisten pronssimitalisti olisi pärjännyt nykyurheilijoille. Milka Linnoittautuneet vanhukset Milka on Pöystin vanha luokkakaveri.

  Kallonmurskaajan nimi juontuu siitä, että hän on tapaturma-altis.Seppäsen tytär on Homo-Petteri ( homo on latinaksi ihminen).

Hae

Luokat

Arkisto