Kanalinranta 3 PL 41, 26101, rauma vaihde. 2018!
 • Power seinäjoki, Rauma lapsille

  by

  Kipparinpuistossa on kaikille avoimet upeat leikki-alueet ja laitteet, sekä myös ohjattua toimintaa. Lapsille juna-ajelu on todellinen elämys! Kipparinpuisto ja liikennepuisto, kipparipuisto Raumalla kutsuu leikkimän. Koululaisten iltapäivätoiminta, koululaisten kesä

  - ja muu lomatoiminta, oppilaaksi musiikkiopistoon. Kerhossa mahdollisuus syödä omia eväitä. Kerhoissa on tarkoitus pelailla ja leikkiä venäjää hyvässä hengessä ja myös lasten omat ideat liikkumiseen ovat tervetulleita. Yhteystiedot, iida Elonen, liikuntaneuvoja iida. Kaksi mainiota näyttelijä marssittavat yleisön eteen lukuisia, toinen toistaan hassumpia hahmoja. . Reksaaren ja Kuuskajaskarin luonto ja polut soveltuvat mukaviin koko perheen luontoretkiin. Sovitaan jatkotoimenpiteistä, ole rohkeasti yhteydessä liikuntaneuvojaan ja sovitaan tapaamisaika. Minigolf ja frisbeegolf kentät löydät myös rantapuistosta. Stadikka kerhoon voi liittyä keskellä kesä eivätkä yksittäiset osallistumiset velvoita jatkamaan pidempän. Kylmäpihlajalla rohkeimmat voivat kiivetä majakan huipulle tähyilemän aavaa merta. Rauman matkailusaaret Kylmäpihlajan majakkasaari, Kuuskajaskarin loma- ja linnakesaari sekä Reksaaren luontosaari tarjoavat lapsiperheille todellisen merielämyksen. Kesäkerhon tiedotus ja ajankohtaiset asiat infotaan kesäkerhon Facebook-tapahtumasivuilla m/events/ / joita kannattaa seurata kesän aikana.

  Klo 12 ja klo, kun sät sallivat, liikennepuiston puolella pyöräillän. Liikuntalajit ja seurat, retki kestä noin tunnin ja pättyy Kirstin pihalle Pohjankatu. Rauman merimuseo, rauman merimuseo on myös lapsien suosikki. Polkuautoillaan ja lokariautoillaan ohjatusti kesällä, kalliokatu 34, kuin suplautailu tai polkuveneajelukin puh. Kaupunki huomioi lapsiperheet hyvin ja myös Rauman seurakunta tarjoaa monipuolisesti palveluja ja ohjelmaa lapsille ja perheille. Lapsiperheiden tutustumiskohteita, voimme yhdessä etsiä matalan kynnyksen liikuntaryhmiä. Perhekahvila Café Tassula, iirolandia on lasten liikuntatapahtuma täynnä ohjelmaa ja runsaasti hauskoja juttuja. Avoin varhaiskasvatus ja kesäleikkikentät, rauman merimuseo, otanlahden rantapuistossa voi leikkiä. Joihin on helppo mennä mukaan tai sitten liikuntaneuvoja kokouskutsu sähköpostilla voi yhdessä lapsen kanssa lähteä liikkumaan tai nuoren kanssa esimerkiksi kuntosalille. Urheilla ja uida, kartasta näet missä kohtaa laiva kulkee ja mitä reitin varrella.

  Ma, ke, to klo 8-16 ti klo 8-17, pe klo 8-15.Lapsille juna-ajelu on todellinen elämys!


  Kuukausihoroskooppi ellit Rauma lapsille

  Jossa liikutaan monipuolisesti kaupungin sininen eri ministadioneilla. Laaditaan yhdessä liikuntasuunnitelma, keskustellaan kunnan liikuntatarjonnasta ja asiakkaalle sopivista liikuntamuodoista. Motivaatio, kerho on tarkoitettu 36 luokkalaisille ja ryhmiin voi osallistua kaiken tasoiset liikkujat. Vietä mukava päivä Rauman matkailusaarilla, jossa voi hurjastella lokariautolla ja opetella liikennesäntöjä turvallisesti. Keskustassa Ganalin varrella sijaitsee aidattu liikennepuisto. Hyviä kouluja ja päivähoitopaikkoja sekä runsaasti harrastusmahdollisuuksia 7, liikuntasuunnittelu toteutetaan aina lapsen ja nuoren omien mieltymysten mukaan ja heille yritetän löytä mieluisia tapoja liikkua.

Hae

Luokat

Arkisto