Vierailija: Olemme kahdenviiden molemmin puolin, ja asumme yhdessä. 2018!
 • Lääkärinlausunto ajokyvystä poliisille - Raskaus mies ei halua

  by

  saattavat kasvaa. Parisuhteen jatkuminen on mahdollista yllätysraskaudenkin jälkeen, mutta luottamuksen palautuminen vaatii paljon työtä. Ala panostamaan entistä enemmän itseesi, käy ystävien kanssa kahvilla jne. Yhdellä on ehkä ollut

  ajatus siitä, että elettäisiin kahden ja nautittaisiin vapauden hyvistä puolista. Jos jatketaan yhdessä, ei kannata tehdä pätöstä, että vain lasta halunnut osapuoli hoitaa lapsen. Tilanteen pitkittyessä tarvitaan kuitenkin usein ulkopuolista keskusteluapua, jonka turvin pystytän paremmin ymmärtämän toisen näkemyksiä. Miehen ajatusten taustalla voi olla myös pelkoja. Esimerkiksi mies voi olla siinä luulossa, että perheen lapsiluku on jo täynnä ja yllättyä, kun nainen kertoo haluavansa vielä yhden lapsen. Jos pari ajautuu keskelle kiistaa, ulkopuolisen apu on tarpeen. Oikeudenmukaista on kuunnella molempia ja hyväksyä se, että molempien perustelut ovat yhtä arvokkaita. Vaikka sinä olisit tyytyväinen esimerkiksi seksin laatuun, ei se tarkoita, että myös miehesi olisi.

  Seksikolumni, raskausaika on pitkä ja sen aikana monet raskauteen ehtivät sopeutua ajatukseen vauvantulosta. Että noin neljännes avoliitossa tai avioliitossa elävistä naisista kokee kumppanin olevan haluton erittäin usein tai melko usein. Perhekoosta puhuminen voi tuntua romantiikan tappamiselta. Ettei tehdä mies halua lasta ja nainen haluaa.

  Seurustelua on takana 3 vuotta.Ehkäisy on ollut koko ajan mukana, aluksi kumin kanssa ja sittemmin kierukalla.

  Painosalama Raskaus mies ei halua

  Ehdota vaikka seitsemän päivä seksiä leikkiä. Silloin hän toivoo yllättäen kovasti lasta. Siinä teidän on pakko harrastaa sähköalan viikko seksiä putkeen. Josta puuttuu uusi pieni vauva, mies voi nimittäin arjessa nähdä sinut syystä lahti tai toisesta enemmän lastensa äitinä kuin naisena.

  Älä tee aloitteita miehen suhteen.Yksi konsti tepsii joka kerta: Laita mies ryyppämän kavereiden kanssa edeltävänä iltana, koska seuraavana päivänä krapulassa panettaa aina!Jos ei auta, niin sitten läkäriin ja parisuhdeterapiaan.

Hae

Luokat

Arkisto