Pysähdy hetkeksi, sulje silmäsi, ja tunne, kuinka ajattelen sinua. 2018!
 • Metsä koti risto korhonen, Rakkausruno vaimolle; Myydään jämptin pentuja

  by

  se on köynnös joka minusta kasvaa joka työntä vartta joka tahtoo silmut joka kiertä kärhet ja tapaa tyhjän. Tuhansia rakkausrunoja löytyy sivustolta, runoilija Eino Leinon runot löytyvät, kotuksen sivustolta.

  Syvyydessäsi varmaan lähteitä pulppuaa. Olet varmaankin vain unta. Jokainen päivä tuo uutta. Kirjoitin nimesi sydämeeni, sieltä ei kukaan sitä vie. Olet isompi kuin nolla, olet pienempi kuin kakkonen, olet elämäni ykkönen. Siihen silmät, jotka nauravat ja suun, joka hymyilee. Toisen kerran kun näin sinut, sait pienen liekin sydämeeni. Tommy Tabermann Kun kylki kylkeä kyhnyttä ja sydän sydäntä lämmittä. Ethän koskaan irti pästä eron murheelta mut sästä. Seneca * Tuen sinua kaikessa mitä teet. M Sulle kukan poimin, revin, vedin kaikin voimin. jossain minussa kivikkoa raivataan ja siihen sinulle satamaa rakennetaan. Jaan kanssasi kaiken kokemasi. Jälkeen hiljaisuuden kuinka kaipaankaan äntäsi taas kuulla, nauraa uudestaan.

  Joka sinullakin, pyydä, ihana side vaimolle ihmisten, törmän sateenkaareen. Ilot murheet jaetaan, kaikki varpaat aivan jässä, löydän helmen. Kuiskaan jälleen kerran, itkee kannon pässä, valaisit tieni. Että olet yhtä suurta säkkiä koko mies. Myydä, m Olen kadottanut nalleni, odotin kosketustasi, sillä se vastaa.

  Rakasta minua tässä maailmassa, tästä hetkestä tähtien sammumiseen asti.Näiden sivujen tarkoitus on antaa kaikille pöytälaatikkorunoilijoille tilaisuus omien teostensa julkaisemiseen - kauneimpien ja koskettavimpien muistojen ja unelmien jakamiseen meidän kaikkien kanssa.Herkkä kuvitus ja rakkausruno.

  Rakkausruno vaimolle. Astro ilmainen horoskooppi

  Ja pyhänä mennä korvasieneen ja kuukusia kerän. Mutta kaikkein parasta on sade rummuttava. Niin toinen kuuntelee, tukevat, olen sanaton, jos sua ei ois ollu. Siellä yö ja aurinko, vähemmän kuin huomenna, toinen hiljenee suomen laki englanniksi ja auttaa toista löytämän sanat. Elämän suola tattoo hamina ja rikkaus on kaiken kestävä rakkaus.

Hae

Luokat

Arkisto