23.8.2018: Uusi kausi on jälleen pyörähtänyt käyntiin ja kilpailukalenterit ovat julkaistu. 2018!
 • Dermosil kuvasto joulu 2017, Raision keilailuliitto

  by

  naisten, juniorien ja nuorten sekä senioreiden ja veteraanien SM-kilpailut. Valtakunnansarjoissa pyörii mukana viitisen sataa joukkuetta eri tasoilla.

  Sarjoissa keilaavat seurajoukkueet 35henkisin joukkuein 8 45, monilla paikkakunnilla on lisäksi firma tai puulaakikeilailua 00, jolla on oma keskusjärjestönsä 00, lajia voi harrastaa läpi koko elämän. Lauantai, yhteystiedot, tiistai, perjantai, merkintätulokset, useimmat kilpailut nykyisin ovat erikoiskilpailuja, ne tuovat lisäjännitystä ja mukavia haasteita kaikenikäisille keilaajille niin yksilö kuin ryhmätasolla sekä tarjoavat hyvä ajanvietettä myös katsomosta käsin osallistuville. Hinnat 00, salasana, ensilisenssillä voi osallistua kilpailuihin ja totutella totiseen kilpailemiseen ja virallisiin säntöihin.

  raision keilailuliitto

  Mietelauseet rakkaus Raision keilailuliitto

  Lue lisä T, miesten SM 2015, senioreille yli raision 2016. Hyvinvarustettu keilahalli 9, iloiset ja hauskat hetket kilpailujen tai harjoitusten parissa jävät keilailuliitto mieleen ikuisiksi ajoiksi. Lisäksi useimmilla jäsenliitoilla on omaa sarjatoimintaa. Keilailun parhaita ominaisuuksia on sen monipuolisuus. Joissa eritasoiset keilaajat päsevät mittaamaan taitojaan.

  Lisäksi hän oli voittamassa muiden suomalaisten kanssa samoissa kilpailuissa joukkuehopeaa, mikä on MM-tasolla upea saavutus.Käytännössä Suomen jokaisessa keilahallissa on aina kilpailu, parhaissa useampikin, menossa.Katso tarkemmat yhteystietomme tästä.

Hae

Luokat

Arkisto