ABC Pyhäjärvi sijaitsee vilkkaan 4- tien varrella, valtatien 27 ja E 75:n risteyksessä. 2018!
 • Kissan anatomia kuvina. Pyhäsalmi abc! Intotalo

  by

  ajan! Kesäkuun kampanjassa S-etukortilla kahvi ja munkkirinkilä hintaan 3,20 Tervetuloa herkuttelemaan! Tätä herkkua myynnissä myös meillä! #abcpyhäjärvi #peeässä #vitriinin #uudistusta #tervetuloaherkuttelemaan, burgervalikoimamme uudistui! Otathan vain sen verran kuin jaksat

  syödä. Jos tunnistat kisun, olethan yhteydessä meihin. If you are hungry or busy, go somewhere else! Taidan laistaa töstä lähin. Kassa yritti huijata, wienin leike kuivaa, perunat oli kylmiä. Suuret onnittelut myös meidän kesätyöntekijällemme pyhäsalmi abc Veeralle, joka on tämän kevän ylioppilas! Vuohenjuustopizza oli oikein hyvä. Maistuvia wienereitä kera mansikoiden tarjolla heinäkuun loppuun Hinta kahvin kanssa s-etukortilla 3,60 ja ilman korttia 4,70! #peeässä #abcpyhäjärvi #abcburger #kaverillekans Meiltä hoituu näppärästi myös isot ryhmätilaukset Tässä työn alla on 46 hengen kahviporukka! #peeässä #abcpyhäjärvi #abcburger #fingerfoods #tulemaistamaan. Toivotaan että saadaan pehmo takaisin omalle omistajalleen Chef's burgerin ostajalle 0,4l hanajuoma veloituksetta #abcpyhäjärvi #chefsburger #peeässä ABC Pyhäjärvi's cover photo Kedollinen kukkia, saavillinen saunahetkiä, hyppysellinen hauskuutta, litra laulua.

  eläkeläiset Työharjoittelija peeässä abcpyhäjärvi nuorissaontulevaisuus Nyt kaksi kerrosateriaa kympillä. Makkeen mökin hunajaa, abcpyhäjärvi peeässä Kajaanin ja Jyväskylän Bridgekerhot kävivät tänän pelaamassa meillä. Meidän mielestämme ehdottomasti erilaiset marjat suomenluonnonpäivä kotimaistamustikkaa. Jee, abcpyhäjärvi peeässä keskikesänjuhla Mittarikenttämme on mäntsälä jälleen auki.

  Pysähdy ruokailemaan tai kahville, tee ostokset marketista.Ajettiin eilen Helsingistä Rukalle ja pysähdyttiin Pyhäjärven abc.

  Pyhäsalmi abc, Pesäpallo tulokset

  S cover photo saa Meidän kesämies Konsta esittelee huippu tarjousta. Hyvä korvapuustipäivä, jos löydät yllätyksen, abcpyhäjärvi abcasemat smobiili abcmobiili eiollajäniksenselässä ABC Pyhäjärviapos. Pizzorna paras är helt goda men 2 för dyra. Kuvassa Riina esivalmistelemassa keittiössä Iso kiitos kaikille kesätyöntekijöillemme.

  S-market, kela toimisto, posti, alko, r-kioski, k-market.#abcpyhäjärvi #peeässä #tarjous #springvedet #sanbenedetto Mistä tietä että on kesä?#peeässä #abcpyhäjärvi #mittarikenttäuudistuu S-mobiilissa on taas mahtavia tarjouksia kesäkuun ajan!

Hae

Luokat

Arkisto