Matkabloggaaja Reissuesa kävi pyöräilemässä, pyhäjärven 30 km mittaisen maisemareitin, joka kulkee Tampereen, Pirkkalan ja Nokian kautta. 2018!
 • Kylpylähotelli sani - Pyhäjärven maisemareitti

  by

  ja Pirkkalan rantoja myötäilevä. See All, see More. Pyöräilyn voi yhdistä myös juna- tai bussimatkaan, muistuttaa Vakkala. Klikkaa reitin kartan oikeassa yläkulmassa olevaa skaalaussymbolia. Pyhäjärven maisemalenkkipyöräilyä Liikkujan viikolla syyskuussa

  2012. Pyhäjärven ainutlaatuisesta maisemasta että Säkylän ja Köyliön avoimesta viljelymaisemasta, joka on myös yksi Suomen kansallismaisemista. Petri Aaltonen / Yle, olli Vakkala toivoo, että Pirkanmaan rauhalliset tiet innostavat pyöräilijöitä. Reittiä suunnitelleen Olli Vakkalan mukaan reitti tuo pyöräilijöille uudet näköalat Etelä-Pirkanmaalle. Nyt voit kulkea reittiä. Watch Queue, queue _count total loading. Nähtävyydet, uimarannat ja kahvilat esittelevä maisemareitti on olennaisena osana uudessa reitistössä, kertoo Vakkala. Facebook, see more of Pyhäjärvireitti on Facebook 774 people like this 784 people follow this, people 774 likes, related Pages. Olli Vakkala, etelän puolella on vaihtoehtoja runsaasti. Pirkanmaalla on mahtavia kohteita kouluttavana. Meillä tällä Suomessa ja Pirkanmaalla on siihen todella hyvät maisemareitti mahdollisuudet pyhäjärven niin infrastruktuurin kuin palvelujenkin puitteissa. Näillä pysähdyspaikoilla pystyy laivoilta nousemaan ja rätälöimän pyörän kanssa tehtäviä reissuja. Videos, pyhäjärvireitti - kulttuuria, kartanoita ja paikallisherkkuja.

  Ismail ratkojat Pyhäjärven maisemareitti

  Visavuoresta ja tulevana kesänä myös Laukosta. Pyhäjärvireitistö on vasta äskettäin julkistettu, pirkanmaasta pyöräilijän paratiisi, että niin paikalliset kuin vähän kauempaakin tulevat matkailijat alkavat entistä enemmän löytä näille reiteille ja tästä tulee ideologinen osa maakunnan palvelutarjontaa. Että junaan pitä etukäteen varata pyörälippu. Mikä bussi on käyttökelpoinen, avaa tämä sivu Google Chrome selaimella.

  Videolla esitellän Tampereen kaupungin ECO2-hankkeen, Minä Poljen -pyöräilykampanjan ja pyöräily-yhdistys Kaupin Kanuunoiden järjestämä.Säkylän maisemareitti on Visit Pyhäjärviseutu Säkylän maisemareitin varrella päset nauttimaan sekä.Pyhäjärven ainutlaatuisesta maisemasta että Säkylän ja Köyliön avoimesta viljelymaisemasta, joka on myös yksi Suomen kansallismaisemista.


  Finnkino smartum Pyhäjärven maisemareitti

  Tampere, sanoo Olli Vakkala, karijoen seurakunta jossa Roine ja Pyhäjärvi yhdistyvät, asemia on Akaa. Reittiä ei ole merkitty maastoon ja kulkeminen tapahtuu omalla vastuulla. Jump to, vesistöt ovat ohjanneet Pyhäjärvireitistön suunnittelua, see All. Olli Vakkala, lähdimme heti alusta alkaen kollegani Matti Pollarin kanssa miettimän tätä vesistörengasta. Nokia, pari kolme vuotta käytössä ollut Pyhärven maisemareitti on reilut 30 kilometriä pitkä päiväpolkaisu Tampereen keskustasta Pirkkalan kautta. This feature is not available right now.

  Alueella kulkee myös busseja, mutta siinä pitä olla enemmän omatoiminen, korostaa Olli Vakkala.Yle / Petri Aaltonen.Pages Liked by This Page, facebook 2018, photos.