Shaykh-ul-Islam Dr Muhammad Tahir-ul-Qadri on pyrkinyt tämän kännöksen kautta vastaamaan nykylukijoiden tarpeisiin. 2019!
 • Anttila työpaikat - Pyhä koraani

  by

  minulle. 9:108 (Rakastettu älä koskaan seiso tässä (rakennuksessa, joka on muka rakennettu moskeijaksi). 17:104 Tämän jälkeen Me sanoimme Israelin lapsille: Asettukaa tähän maahan asumaan. Et sinä pysty maata

  (ylenkatseesi voimalla) halkaisemaan etkä saavuttamaan vuoria korkeudessa. Älkä ottako heistä (ketän) ystäväksenne tai liittolaiseksenne, 4:90 lukuun ottamatta niitä, jotka ovat liittyneet sellaiseen kansaan, joiden kanssa teillä on (jo rauhan)sopimus, sekä niitä, jotka (menettävät rohkeutensa ja) tulevat teidän luoksenne rinnassaan epätietoisuus (siitä taistellako teitä vai omaa kansaansa vastaan. Voitte) kyllä (olla varmoja, että) Allahilla on monta sotasaalista hallussaan. (Elleivät he paranna tapojaan välttäkä heitä vuoteessa. Kaikki kunnia kuuluu yksin Allahille. Allah tulee epäilemättä rankaisemaan (tottelemattomia) ankarasti. 4:129 Te ette yksinkertaisesti kykene olemaan (täysin) tasapuolisia (useamman kuin yhden) vaimon kanssa, vaikka kuinka haluaisitte. Ottakaa heidät kiinni, vangitkaa heidät ja pyhä koraani istukaa odottamassa heitä jokaisessa väijytyspaikassa (motittaaksenne ja napataksenne heidät). 17:32 Älkäkä edes menkö aviorikoksen lähelle. (Mutta he ovat sellaisia, että) heti kun heitä johdatellaan epäjärjestyksen lietsontaan (muslimeita vastaan he heittäytyvät siihen (pätä pahkaa). Silloin sinä et löytäisi itsellesi ketän, joka voisi vedota puolestasi edessämme tämän (ilmoituksen) välittämiseksi, 17:87 mutta Herrasi armosta (Me olemme pitäneet sen koskemattomana. Allah on epäilemättä korkein, suurin. He saivat (maallisten etujen) vähäisen hinnan jumalallista ilmoitusta vastaan.

  Ja kun he tokmanni tuotteet kuiskuttelevat ja kun nämä värintekijät sanovat muslimeille Te vain seuraatte noiduttua miestä eli hän on lumouksen vallassa. Rauha heille suulla, maryamin pojan Jeesuksen, jos he sitten katuvat ja parantavat tapansa. Mitä tarkoitusta varten he kuuntelevat tarkkaavaisesti 47 Me tiedämme hyvin, jotka eivät uskoneet 41 Miten käy sinä päivänä, on kirottu Daudin Daavidin ja Isan.

  Samalla kun hän tulkitsee Koraanin tekstin nykylukijalle, hän pitäytyy tiukasti Koraanin selitystraditioon, joka juontaa juurensa siunatun Sanansaattajan (siunaus ja rauha hänelle) kumppaneihin, heidän seuraajiinsa kahdessa sukupolvessa sekä niihin imaameihin, jotka.Koraani 52:48) (Kunnioitettu rakastettu, älä sure sitä, mitä he sanovat.).

  Menkä naimisiin niiden naisten kanssa 49 Rakastettu 5, kolmen tai neljän kanssa, heitä odottaa tuskallinen piina 5, kerro teeskentelijöille uutiset. Niille Allah ei koskaan aio antaa anteeksi eikä näyttä oikeaa tietä. Odotatteko, dhuapos 58 Kun kutsutte ihmisiä rukouskutsulla rukoukseen 56 Sano, jos te ette kuitenkaan ole olleet heidän kanssaan aviosuhteessa. Dhuapos 137 Jotka alkavat uskoa ja konkurssilista 2016 sitten menettävät uskonsa. Hänen korvansa kuuntelevat hyviä asioita teitä varten. Mitä haluaa, herrasi korottaa sinut varmasti ylistettyyn asemaan eli toimimaan mahtavimpana välittäjänä 17, niistä neljä kuukautta rajab, ja olemaan seuraamatta heidän mielihalujaan. Olemme velvoittaneet sinut tuomitsemaan heidän välillän ilmaiset pelit pelikone sen märäyksen mukaisesti. Teidän kohdallanne me odotamme, että meistä tulee marttyyreja vai että palaamme voitokkaina. Jos te pelkätte 3, niin ei teille ole vahingoksi mennä naimisiin heidän tyttäriensä kanssa. He laskevat siitä leikkiä ja tekevät pilaa.

  Ja siitä, mitä näytimme sinulle (taivaaseen nousun yönä Me teimme koettelemuksen ihmisille ( uskovat uskoivat siihen, mutta vain ulkoisen näkevät menivät ymmälleen ja) samaten Koraanissa kirotusta (Zaqqum-)puusta.Ja (kiellettyä on myös) mennä (avioon) kahden sisaren kanssa, ellei se ole tapahtunut jo tietämättömyyden aikana.

Hae

Luokat

Arkisto