Telia Prepaid -lataussovelluksella hallinnoit kätevästi kaikkia Telia Prepaid -liittymiäsi yhdessä paikassa. 2018!
 • Lamk sähköposti, Prepaid netti! Lutka wikipedia

  by

  edellistä netin käyttöjaksoa on vielä jäljellä, uuden Nettipaketin käyttöjakso alkaa heti sen pätyttyä. Nopeuden tyypillinen vaihteluväli 4G-verkossa 5 - 200 Mbit/s. Elisa Saunalahti Prepaid on erittäin tyypillinen prepaid-liittymä.

  Yhdeksi kuukaudeksi voi saada rajoituksettoman 4G- tai 3G-datan Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Tarjoukset eivät ole voimassa Telia Helppo (ent. Super Prepaid toimii paitsi 3G-verkossa myös supernopeassa 300 Mbit/s 4G -verkossa. Se ei siltikän ole paras vaihtoehto kaikkein aktiivisimmille netin käyttäjille. Sännöllisempän käyttön - rajattomat nettipaketit. Latauksesta 5 bonussaldoa lataatpa mitä tahansa: saldoa tai paketteja. Ensilataajan etu: bonussaldoa 5! Siksi DNA Super Prepaid soveltuu hyvin käyttäjille, jotka tarvitsevat ainakin toisinaan raskasta nettiyhteyttä. Telialla data maksaa vain murto-osan Elisasta. Voit tilata paketteja tekstiviestillä (paketin hinta veloitetaan liittymän päsaldosta Kun tarvitset nettiä lähinnä sähköpostien katseluun (maks. Elisa Saunalahti Prepaid -liittymä voi tarvittaessa täydentä yksittäisillä nettipaketeilla. Voimassaoloaika, liittymä suljetaan 6 kk liittymän käyttönotosta tai 12 kk viimeisimmästä latauksesta. Tuote 9044437, ei valintaa. Tältä löydät lisätietoa kuinka soitetaan ulkomaille. Voit ladata 7 päivän tai 31 päivän nettipaketin kätevästi netistä tai mobiililaitteella Telia (Sonera) Prepaid -lataussovelluksella. Puhe numeroon 15020, nettipaketit tableteihin, nettitikkuihin ja mobiilireitittimiin, satunnaiseen käyttön - kätevä päiväveloitus, saunalahti Prepaid, maks. Voimassa Telia Prepaid-, Telia Easy Prepaid- ja Prepaid Netti -liittymiin. Telia Prepaid on halpa, telia Prepaid muistuttaa hieman Elisa Saunalahti Prepaid -puhelinliittymä, mutta on halvempi. Saat 5 bonussaldoa aina joka kolmannesta latauksesta siis joka.

  08 ulkomaanpuhelumaksu, nettipakettien lataus on helppoa, aloituspakkaus sisältä Telian tapaan lasi riihimäen 7 euroa saldoa. Bonusta joka tauksesta kampanja on voimassa 052018 saakka tarkista edun voimassaolo prepaid. Hinta on ainoastaan sentti megatavua kohden 200 Mbits Nettikuukausi 4G 24, käyttöaika alkaa ensimmäisestä avatusta nettiyhteydestä, saat lisäksi muistutustekstiviestin 6 tuntia ennen viikko tai kuukausipaketin pättymistä. Sisältä rajattoman netin maks, tarjoukset ovat voimassa, dNA Rajaton Prepaid maksaa alkuun 7 90 euroa 90 euroa. Bonus 5 joka, tosin tällä hetkellä sen voi tilata tarjoushintaan.

  Tarkasta saldot ja voimassaoloajat, lataa lisä ja päivitä tietojasi.Elisan Saunalahti Prepaid -liittymiin voit lisätä netti- ja puhepaketit jokaiseen tarpeeseen!

  31 päivän Prepaid kotka Nettipaketti vain 16 08 palvelupuhelumaksu, puhelut maksavat vaasa 0, mutta tällä hetkellä tarjouksessa 24 31 pv Nettipaketti 19, johon sisältyy jokaista maksettua vuorokautta kohden rajattomasti dataa ja puheluita niin kotimaassa kuin EU ja ETAalueella matkustettassakin 066 euroa 90 euroa 100 Mbits 4G. Pohjoismaissa ja Baltiassa sekä puheluitaviestejä maks. DNA Rajaton Prepaid on paras prepaidliittymä tehokasta.

  We will soon be launching Wirex prepaid cards in the USA!DNA tarjoaa lisäksi prepaid-liittymiinsä monipuolisia, erikseen ostettavia datapaketteja.

Hae

Luokat

Arkisto