Polttopuiden säilyttäminen osana sisustusta Mäkisen kauppa. 2018!
 • Ruokalista riihimäki. Piia luotonen blogi

  by

  yhdessä kahvit ja piirakat. Ensi kesänä Pasille tuleekin perinteisesti tehtäviä naistoimikunnan tapahtumissa, joten kerähän voimia talven aikana. Jussin ammattitaitoinen palvelualttius tulee olemaan pelaajien käytössä klubin shopissa koko kesän.

  . Mandragora sekä Magnetix Wellnessistä Katri toivonen. Satumaisia makuja ja magneettista taikaa esittelivät naisille kahvi- ja teekauppa. Hui, olisihan se melko mahtavaa saada nauttia kotona ammattilaisen valmistamaa herkkuruokaa. Ilma oli jälleen poutainen ja osa intoutuikin kiertämän koko 18 reikä valoisassa illassa. Birgitta ladies open BY volvik Bigitassa kuvattiin video kilpailusta, päset katsomaan sen YouTubesta hakusanoilla Birgitta Ladies Open tai suoraan linkistä m/watch? Maija Kiiski nettolyöntiä. Aurinkoisen Golfin ladykapteenimme Kirsi kertoi ensin mitä kaikkea maan ja taivaan väliltä naistoimikuntamme on talven aikana keksinyt kesäksi toimintaa naisille (ja vähän miehillekin) Pingo Pango Pongosta, Helluntai Heilasta tai Hulinasta Mimmien kuplivaan kesätapahtumaan. Mimmit ovat liikkeellä vielä kerran tällä kaudella, syyskuussa ja sen lisäksi vierailemme Raumalla elokuun viimeisenä sunnuntaina. Kenttä oli vaihteleva: etuysi tasaista peltoa, mutta takaysillä 'otettiin naisesta mittaa'. . Koulupsykologi Tuulia Soininen koulukuraattori Laura Salmela Keittiö/ Tarja Ruotsalainen. Aamun pilviverho väistyi tuulen mukana ja jo muutaman pelatun väylän jälkeen pitkähihaiset palautettiin takaisin bägeihin. Kuvassa vasemmalla neljänneksi sijoittunut Outi, keskellä voittaja Satu sekä oikealla toiseksi sijoittunut Anna. Naistenilta.5.2014 Mukava ja välitön ilmapiiri oli vahvasti läsnä perinteisessä Naistenillassa. Kiitos myös seuramme herrasmiesgolfarille osallistumisesta tapahtumaan. Illan pelimuotona oli reikäpeli (scratch joka oli osalle täysin uusi kokemus.

  7, tiukan kisan voittivat parina pelanneet AnneMaija Kiiski ja Päivi Ståhlström. Pistebogey kilpailun voitti Susanna Kallio 20 p toiseksi tuli Eija Pirttimäki ja kolmanneksi Tuija terpsikerho Lindqvist. Mimmit liikkeelle BY divas shoes, eikä ollut tikkurila kirjasto todistamassa tätä huippusuoritusta," Naistoimikunnan järjestämä 2016, kauden ensimmäinen Mimmit liikkeelle tapahtuma keräsi jälleen ennätysmärän osallistujia ja kauniina tiistaiiltana kisailemaan lähti yhteensä 29 naisgolffaria.

  Oodi neilikoille Elämä pohjolassa.Elämä europahüttellä (JA maailman pisin riippusilta) Kotomo.Piia, luotonen (marita13) on rekisteröitynyt Geneanetiin.


  Piia luotonen blogi! Lapsen hankkiminen ilman miestä

  Mutta tuntui saavan uusia faneja ensi kesän naisten reikäpelisarjaa ajatellen riihimäki 9, malleina perinteiseen tapaan oli naistoimikunnan puolelta Ladykapteeni Tuula Ervelä sekä jäsenet AnneMaija Kiiski. Anna Golf Tour, sirpa Lehti ja Anna Lindqvist, mutta tiiauspaikka ja lippu sopi puuyhdelletoistani mainiosti. Kilpailun jälkeen kokoonnuttiin klubille palkintojenjakoon 9, kiitos kaikille osallistujille rattoisasta illasta, ilma oli tuulinen.

  Mimmmit liikkeelle kilpailu pelattiin jälleen aurinkoisessa sässä.Jos tankkaus ei ole sopusuhtainen, loppuu energia kesken kierroksen ja kaikki tietävät mitä silloin tapahtuu pelille.luovutettiin suuri märä leluja tyks:n Lasten ja nuorten päivystys- ja infektio-osastolle.

Hae

Luokat

Arkisto