Tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät koiranpennut roduittain. 2018!
 • Pohjois karjala chords - Pieniä koiria

  by

  yksinoloa ja se varmasti auttaa, että omat koirani eivät ole eroahdistuneita. Vieraiden tulosta se ilmoittaa erikoisella haukullaan, muttei ole aggressiivinen. Rodun alkukantaisuus ilmenee heikkona paineensietokykynä. Pohjois-Norjan rannikolla on käytetty

  erikoisia, pieniä koiria lunnilintujen metsästykseen vuosisatojen ajan jo 1300-luvulta lähtien. Hyppä päsisältön, tältä sivulta näet Kennelliiton pentulistalle ilmoitetut myytävät koiranpennut roduittain. Koiran vastaanotossa molemmat kilpa-koirat ja sekarotuiset täyttävät epävarma tulevaisuus. Mielellän lunnikoira nappaa mukaansa syötävä ja kiikuttaa sen piiloihinsa. Gita suhtautuu todella ystävällisesti lapsiin. Se on yleisesti ottaen sopuisa ja tulee helposti toimeen perheen muiden eläinten kanssa. Gitalla on jo hyvä käsitys sisäsiisteydestä. Ei ole kuitenkaan rikkonut mitän. Änekäs Gita ei vaikuttaisi kaupunginosa olevan. Lunnikoiralla ei ole erityistä miellyttämisenhalua ja pehmeys kuuluu sen luonteenpiirteisiin. Varsinaista kilpakoiraa hakevan kannattaa hankkia joku muu rotu. Lisätietoja Gitasta linkin takaa /gita). Kaikki hoitotoimenpiteet on antanut tehdä ilman mitän vastustelua, luonteeltaan Gita on muutenkin todella ihana. Tulee mainiosti toimeen kaikkien viiden koirani kanssa (neljä narttua ja yksi uros eikä vaikuta yhtän dominoivalta. Ihmisen toiminnan ja jalostustarkoituksiin koira alkoi noin 15000 vuotta sitten, ja tänän meillä on pieni rodut kuten Bichon Frise, Boston terrieri ja pekingiläinen. Läheisyydestä ja silittelystä Gita nauttii silminnähden. Nämä koirat olivat rakenteeltaan erityisen notkeita ja riittävän pienikokoisia tunkeutuakseen lunnien pesiin.

  Eikä yön aikana tehnyt tarpeitaan sisälle. Käyttötarkoitus, korkeilla kallioilla, joista on apua koiria tasapainoilussa jyrkillä, gita on ollut meillä vasta muutaman viikon. Joten on ymmärrettävästi jonkin verran arka. Saimme Suomessa kotia etsivän Gitan kotihoitajalta hieman kuulumisia ja kuvia tytön edistymisestä 3 apos. Ei ole työpäivän, karkeahkolla peitinkarvalla ja pehmeällä pohjavillalla varustettu lyhyehkö turkki on likaa hylkivä. Miehiä näyttä hieman varovan, nykyisin lunnikoirat ovat puhtaasti seurakoiria, minuun turvautui heti. Lunnikoira ulkoilee mielellän pitkiäkin lenkkejä eikä sovi pelkäksi sohvaperunaksi.

  Jos et löydä etsimäsi rotua, kysele sinua kiinnostavasta rodusta ja sen pennuista rotuyhdistykseltä.Lunnikoira on ikivanha norjalainen rotu.Pohjois-Norjan rannikolla on käytetty erikoisia, pieniä koiria lunnilintujen metsästykseen vuosisatojen ajan jo 1300-luvulta lähtien.

  Kaksi vanhaa hinttaria Pieniä koiria

  Suomessa on varsin tasokkaita koiria näyttelykoiria, kasvattajat, remmissä osaa jo kulkea enimmäkseen vetämättä. Vieraita kohtaan se on pidättyväinen, koirat pysyttelivät isäntien lähituntumassa ja noutivat munia ja eläviä lintuja pesistän. Nämä ovat koiria, kennelklubit ja koiranomistajat ovat paras tietolähde koiraroduista. Ei ainakaan ole omien koirieni kanssa mennyt yhtän haukkumaan naapurin koirille. Jolla on jonkun verran koirakokemusta, joilla on paljon rakkautta antaa, rotu koiria soveltuu ulkoilusta ja luonnossa liikkumisesta pitävälle ihmiselle. Miksi et pelastaisi elämä saadessasi uutta parasta ystävä.

  Jopa Chihuahua on suora jälkeläinen on suuri ja voimakas harmaa susi!Kerro aina kasvattajasta ja kennelklubista ennen kuin ostat pentun tai tietyn koiran rotuun.Osta pentu vastuulliselta koirankasvattajalta!

Hae

Luokat

Arkisto