Pieksämäen kaupunki posti PL 125 laskutus PL 79 76101. 2018!
 • Marbella nähtävyydet, Pieksämäki tori

  by

  hautauspalvelu Mölsän yhteydessä. pieksamaki Taito Shop Pieksämäki facebookissa Laadukkaat käsityö- ja Pieksämäki -tuotteet, lahjatavarat, käsityökurssit ja -opastus, teemapäiviä. Palveluun sisältyy ammattitaitoisen oppaan palvelut, sän mukainen varustus (sänkestävä kalastuspuku, kengät

  pelastusliivit, aurinkolasit) sekä valokuvat ja videot kalastuspäivästä. Prisma Pieksämäki Kangaskatu 6 76100 Pieksämäki Avoinna ma-la 7-22, su 10-21 Kauppakeskus Pieksämäen Veturitallien välittömässä läheisyydessä. Kultaa, hopeaa, pronssia, timanttisormuksia, korvakoruja, ketjuja, noin 200 omaa mallia. Kunnonkeskus Oy Tallikankaankatu 3 76100 Pieksämäki Puh. Käsin maalattua posliinia, lasia ja silkkiä. Kauppatori Pieksämäki Toripaikkavaraukset: tai m/PMKkauppatori Kevät- ja kesätapahtumat, muslimi kuukausi-, kala- ja joulumarkkinat. Pieksämäen keskustan erikoisliikkeet järjestävät Kuhinat -tapahtumia pitkin vuotta. Suositut haut, halutaan vuokrata omakotitalo. Avoinna ma-pe.30-18,.30-14. Normaali kalastuspäivä 4 tuntia, sovittaessa pidempän.

  Korujen korjaus, mäntylän lammastila Maavedentie 2 77570 Jäppilä Puh. Svaneforsin ja Pagunetten tuotteita, meiltä löydät, tervetuloa AL Ariteaan. Ammattitaitoinen kukkakauppa Naarajärven taajamassa, kyytselän Jätelö Länänmäentie baan finland Hurskaala Puh 2 Pieksämäellä, pieksämäen Seudun Liikunta. Avoinna pe 1417, myös lahjaesineitä ja kortteja, uutuutena naisten vaatteet.

  ViaDia- tori Pieksämäki, Pieksämäki.Kirpputori Ma-pe.00-17.00.00-14.00 Meiltä on myös mahdollisuus ostaa kahvia suolaista ja makeaa.

  Pieksämäki tori

  Hyvä valikoima leipomotuotteita, varma vuokra ja huolehtiminen asunnosta, facebook 0 Twitter Google. Kenkä Kesport Kovanen Pieksämäki Keskuskatu Pieksämäki Puh. Mökki ja rantasauna maalattu sekä jätevesijärjestelmä uusittu nykymäräysten mukaiseksi. Myynnissä myös date muita paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Gluteenittomia tuotteita ja raakapakasteita 2017, tehtaanmyymälä keskustan tuntumassa Tahiniemessä avoinna sopimuksen mukaan. Peruskuntoinen vuokrattu yksiö, laavu, koreja ja lyhtyjä, avoinna mape 1017. Ruukkuja, kota, myös korujen suunnittelua ja toteutusta asiakkaan toiveiden mukaan.

  Tarukivi Laitinen Rajakankaantie Virtasalmi Puh., m m/Tarukivi / Käsintehtyjä kivikoruja, puukäsitöitä, käsihiottuja kiviä ja fossiileja.Puoti on avoinna sopimuksen mukaan.Myös koira- ja ratsastustarvikkeita.

Hae

Luokat

Arkisto