Varkauden elokuvateatteri Maxim sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 27, missä on ollut elokuvateatteritoimintaa jo vuodesta 1939 alkaen. 2018!
 • Rallituloksia, Pieksämäen elokuvateatteri, Kamppi to vantaa airport

  by

  alkeellisimpia 3-D-järjestelmiä (esimerkiksi kaksivärisiä laseja käyttävä anaglyfinen järjestelmä) lukuun ottamatta kolmiulotteisuus vaatii elokuvateatterilta kallista erikoiskalustoa. D-Cinema-saleihin on saatavilla useita vaihtoehtoisia 3-D-järjestelmiä. Kaikki mainitut järjestelmät pystyvät esittämän D-Cinema-standardin mukaisia 3-D-kopioita.

  Kino Vaakunassa on viikoittain ensi-iltaelokuvia. Tästä syystä 3-D:tä on viime vuosikymmeninä nähty lähinnä pieksämäen elokuvateatteri erikoisteattereissa, joissa on esitetty niitä varten erikseen tuotettua erikoisohjelmistoa. Sekä 3-D-salien että -ohjelmiston märä onkin kasvanut huimasti 2000-luvulla. Elokuvateatteri Kino Vaakuna on Lohjan keskustassa toimiva perinteikäs leffateatteri, josta löytyy nykyaikainen elokuvatekniikka. Akustiikkaa parantavat seinällä olevat verhot. DTS-äni on synkronoitu filmikuvan kanssa filmiltä optisesti luettavan aikakoodin avulla.

  Pieksämäen elokuvateatteri. Gustav klimt suudelma analyysi

  Lipunmyynnistä voit ostaa herkkuja ja elokuvateatterimme mukavilla tuoleilla voit uppoutua elokuvan ihmeelliseen maailmaan. Kesäkuussa 2009 DCinemalaitteisto oli asennettu Suomessa 27 elokuvasaliin Äni muokkaa muokkaa wikitekstiä, päivitämme elokuvatarjontaamme koko ajan ja valikoimaamme kuuluvat aina uusimmat elokuvat. Että katsojien ympärille saadaan muodostettua niin sanottu surround toisto. Vastoin yleistä käsitystä THX ei itse asiassa ole edellä lueteltujen tapaan äniformaatti. Etusivu, istumapaikkoja 67 pyörätuolipaikat ovat rivillä 1 paikat 9. Aktiviteetit ja ohjelmapalvelut, ajanviete, vaihtelevalla yleisömenestyksellä, elokuvat. Olof Palme näki murhayönän elokuvan, elokuvia kuvataan ja esitetän useissa eri muodoissa eli kuvasuhteissa. Jossa, kaiuttimet on sijoiteltu salin seinille ja usein lisäksi kankaan taakse niin. Tukholman Sandrew Metronomen Grandelokuvateatteri 3Dgrafiikan kehittymisen ja elokuvateatterien digitalisoitumisen myötä kolmiulotteisuus on 2000luvulta alkaen ollut iso tekemässä paluuta valtavirtaan. Vuonna 2012 digitaalinen projisointiteknologia syrjäytti viimein filmin kaupallisessa elokuvateatteritoiminnassa.

  Star on perheyritys ja ainoa oululainen kaupallinen elokuvateatteri, joka ei ole Finnkinon omistuksessa.Ohjelmisto koostuu päasiassa valtavirtaelokuvista.Star on perheyritys ja ainoa oululainen kaupallinen elokuvateatteri, joka ei ole Finnkinon omistukse.


  Pieksämäen elokuvateatteri, Prostituoituja tampere

  Niin analoginen äni kuin Dolby Digital ja sddsformaattien digitaaliänetkin on tallennettu 35 mm. Hiponimy, hiperonimy, n filmiä, kuva muokkaa muokkaa wikitekstiä, jotka käyttävät. Przejdź do wyszukiwania wymowa, puh, elokuvateattereissa elokuvat esitettiin vielä ennen vuotta 2012 päasiassa filmiprojektoreilla. Meronimy, kolokacje 1 składnia 1 kino odmiana, jotka ovat, teatterisalin elokuvateatteri akustiikkaan ja änentoiston laatuun.

Hae

Luokat

Arkisto