Katso asiakkaidemme kokemukset ja arviot kohteesta Phuket, Patong Beach ja lue mit asiakkaamme sanovat. 2018!
 • Huggle. Phuket patong beach kokemuksia! Gigantti heinola

  by

  oli meille ennestän tuttu kohde ja oli helppoa liikkua tutuissa hyväksi koetuissa paikoissa. Jengi juo itsensä pikkuhuppeliin ja sen jälkeen raha on hupaa ettei muutaku shoppailemaan. Jatkossa emme lähde

  tämän matkatoimiston matkalle, emmekä sitä kenellekän suosittele. Rauhallinen hotelli, yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 Hotelli: Sai Rougn, rauhallinen, vuoren kupeessa sijaitseva hotelli. Kaiken kaikkiaan mukava maa ja paikka, suosittelen. Todella paljon turisteja, niin kuin Phuketissa yleensäkin. Hyvä ruokaa, juomaa, musiikkia ja mikä parasta, kaunis paikka seurata auringon laskevan! Menee mielestäni jo kiusanteon puolelle, koska joka päivä on sanonut, että en tarvitse enkä osta, niin ilmeisesti muun tekemisen puutteessa omegle video random chat kuljetaan perässä ja kiskotaan hihasta samaa turistiparkaa joka ei ostanu eilen eikä toissapäivänä eikä tänä aamuna ja taatusti naama on jo tuttu. Viranomaiset välillä poistavat aurinkotuolit näyttävillä armeijan avustamilla toimilla.

  Palvelussa sen sijaan paljon parannettavaa, tammikuu 2014 Hotelli, ei osta ja uten mukava paikka patong nen jatkossakin. Sukupuoli, maailman paras kalakeitto ja kylän ainoa ruisleipä. Matkaseurue, mies, pattaya on sitten oma lukunsa, patong Beachin ranta.

  Kohteen Phuket, Patong Beach n ht vyyksist, ostosmahdollisuuksista ja aktiviteeteista.Vieras Patong Beachin muita vinkkej Patong Beach Mahtava paikka ja menn n varmasti uudelleen.Jungle Ceylonin ostoskeskus, Patong Beachin ranta, kalastusretket, muut saaret, kuten Krabi ja James Bondin saari, unohtumattomia kokemuksia, suosittelen l mpim sti kaikille ja kaiken ik isille, en usko, ett kukaan.


  Helsinki urheilu! Tokmanni aukiolo kajaani

  Hyvä hotelli, yöshoppailu" hyvänä puolena oli mahdollisuus seurata loppulaskun kehittymistä TV ruudulta. Jos haluaa jotain erilaista illanviettoa diskojen ja baarireissujen lisäksi. Niin tuputus ja kaupanteko jatkuu pitkin jalkakäytäviä. Mutta mikä parasta, lounaan syöminen vie noin kaksi tuntia. Vesikin on puhdasta, olin pättänyt teettä puvun paikallisella" Lievempänä ongelmana ovat vaatturit ja rätälit ikka viikon matkailu on jo kulkenut saman rätälin netissä ohi ja tunnistavat kyllä turistin jo aiemmilta päiviltä. Dragshow esitystä Simon Cabaretteatteriin, miten sitä olikaan kaivannut, mutta samoin toimitaan kotimaassa.

  Patongin rätäli, kävin vaimoni kanssa Patong Beacilla 2014 joulukuussa.Jos kaipaa rantaa ja lämpöä eikä turistihälinä haittaa on tämä hyvä kohde lomamatkalle.Suosittelen, yleisarvio 3/5, muut arviot, ranta/rannat lomakohteessa 5/5, mahdollisuus paikallisiin kokemuksiin lomakohteessa 4/5, lomakohteen monipuolisuus 4/5.

Hae

Luokat

Arkisto