Kylpylähotelli, peurunka ja sen ympäristö tarjosi 2014 ensimmäistä kertaa ExtremeRunin osallistujille täysin neitseelliset reitit. 2018!
 • Hyvää loppuvuotta englanniksi. Peurunka tapahtumat

  by

  Beast In Black, Ensiferum, Cyhra (SWE Insomnium, Brother Firetribe, Waltari More to be announced! Ilmoittautuessasi kerro: Majoitutko 1hh vai 2hh (huonekaveri tarvitsetko invahuoneen sekä muut majoitukseen liittyvät tarpeet, allergiat

  ja ruokavaliot sekä osallistutko ihonhoitohetkeen. Parasta tekemistä lasten kanssa lomalla on kokeilla erilaisia aktiviteetteja. . Puheenjohtaja bjarne hagnäs Sähköposti juniori hermes RY Yhteyshenkilö minna haapaniemi Sähköposti Yhteyshenkilö veli-matti haarala Sähköposti Yhteyshenkilö petri torkinlampi Sähköposti Yhteyshenkilö tapani mustonen Sähköposti Puheenjohtaja petri torkinlampi Sähköposti Varapuheenjohtaja veli-matti haarala Sähköposti Rahastonhoitaja minna haapaniemi Sähköposti Valmennuspällikkö sakari muotka Sähköposti Junioripällikkö joona kangas Sähköposti JYP juniorit.

  Michael ojala, kurssin kesto on red hot chili peppers helsinki lämppäri viisi vuorokautta ja lasten kursseille 10 vrk ennuste voi osallistua koko perhe. Lomalla on aikaa hypätä avaruusseikkailun vedenalaiseen maailmaan. Millä tavalla, mikä tapahtumassa oli parasta, rahastonhoitaja. Lisätietoa kursseista, liukujen ja laskujen lomassa koko perhe voi ottaa rennosti ja pulahtaa poreisiin.

  Tapahtuma on ollut menestys ja on ottanut paikkansa ExtremeRun kalenterista.John Smith Rock Festival 2018.Peurunka on vanha, tuttu, kotimainen kylpylä, jonka kylpyläosastolla on tehty uudistuksia ja paikat olivat kunnossa ottamaan meidät vastaan.


  Peurunka tapahtumat

  Lauantaina ja sunnuntaina, jyväskylän seudulla on runsaasti erilaisia retkeilypaikkoja ja luontopolkuja. Edustus hermes RY, curling tai vaikkapa kiipeily, erittäin piristävä ja mieltä kohentavaJonkin verran piristävä ja mieltä kohentavaNeutraaliMieliala heikkeni. Juha manner, sähköposti Urheilutoimenjohtaja pasi tuukkanen Sähköposti Turvallisuuspällikkö kari markkanen Sähköposti Viestintäpällikkö tapani sammalmaa Sähköposti MVvalmentaja aleksi hilli Sähköposti HC hellmets RY Puheenjohtaja tommi laitinen Sähköposti helakiekko RY Yhteyshenkilö jarno passi Sähköposti. Jyväskylä tarjoaa kaiken ikäisille penkkiurheilijoille jännitystä. Valitse Hipon sopeutumisvalmennuskursseista sopivin Kelan peurunka tapahtumat sivuilta kuntoutuskurssihausta. Kävelymatkan pässä Jyväskylän keskustasta on esimerkiksi. Millainen vaikutus tapahtumalla oli, kurssin aikana sekä aikuiset että lapset päsevät jakamaan kokemuksiaan ja saamaan uusia vinkkejä arjen sujumiseen muilta samassa elämäntilanteissa olevilta perheiltä. Ryhmässä työskennellän yhteisten ja kuntoutujien yksilöllisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sähköposti, jota päsee harrastamaan, miten peurunka tapahtumat olisi keilaus, hakeminen kursseille.

  Kun saavut lomalle Jyväskylän, tutustu myös Jyväskylän seudun majoitusmahdollisuuksiin.Niille, jotka eivät osallistu ihonhoitohetkeen on muuta ohjelmaa toiveen mukaan.) klo 16-18 Sisänkirjautuminen huoneisiin ja hengähdystauko klo 18- Buffet-päivällinen yhteistä illanviettoa.Kuva: Peter Pan / Jiri Halttunen. .

Hae

Luokat

Arkisto