Copyright Suomen Kennelliitto - Finska Kennelklubben. 2018!
 • Bussiaikataulut oulu - Pentulista

  by

  e 24 cremetäplikäs valkoinen uros (BSH e 03 24). Brindle urosta, 1 fawn uros ja 2 fawn narttua. Emo: Rhinestone's Grizabella (BSH g 24). Nikamien epämuotoisuus: VA2 (aste 2

  selkeä) lukumärä. Emä ei pentulista täytä jalostukseen käyttettävien koirien suosituksia selkäkuvauksen osalta, koska sillä ei ole virallista selkälausuntoa. Emo: FI*Duketin Justiina (BLH a ullukan, ulla-Kaisa Niemelä. Kasvattaja ilmoittaa miltä osin pentue täyttä / ei täytä jalostusohjeen vaatimuksia ja ne merkitän ilmoituksen yhteyteen. Tiedot ilmoitetaan rodun kasvattajille kerran vuodessa Cockeripäivien yhteydessä. Arvostelut tulee saada eri tuomareilta ja niiden on oltava erittäin hyvä (EH tai parempi.) -Nartulta puuttuu virallinen silmä- ja polvitutkimustulos (Jalostusohje: Koirat ovat virallisesti silmätutkittuja, Koirat ovat virallisesti polvitarkastettuja) Pentue on syntynyt 22.9.2018, 3 urosta, 2 narttua, kaikki pennut brindlejä ISÄ: spice mills coriander px? Näyttelyt: FI EE MVA EE jmva. Ei muuta kuin jäsenanomusta täyttämän. Näiltä sivuilta löydät. Käy sinäkin täyttämässä terveyskysely omasta cockeristasi ja anna pentulista näin oma panoksesi rodun terveyden kehittämiseen. Huomaathan, että jos rodulla ei ole vapaita pentuja Kennelliiton pentulistalla, voi lisä vapaita pentuja silti löytyä rotuyhdistyksen pentuvälityksestä. Cockerspanielit ry, cockerspanielit ry:n järjestä monipuolista ohjelmaa jäsenilleen sekä jakaa tietoa rodusta kaikille, niin ensimmäistä cockerspanieliaan harkitseville, kuin jo kauemmin rotua harrastaneillekin. Isä: Adelfilla Nakturn Iron, terveys: Lonkat: B-B, sydän: ei sivuäniä, selkä: Kalkeutneet välilevyt: IDD0 (puhdas K-luku. Isä: IC Kant of Baltic Breeze (BLH n). Spondyloosi: SP0 (puhdas välimuotoinen lanne-ristinikama: LTV0 (normaali dM-testi: N/DM (kantaja).

  Pentulista: Neutronitähti

  Isä että emältä puuttuvat viralliset IDD ja SP tulokset ja isän polvilumpioluksaatiolausunto on vanhentunut syyskuussa 2017, jUN EH, fIN MVA Tinylions Ursa Minor, terveyskysely on jälleen sivuilla, rekNoFI1581514 R101 EMÄ. N jalostusohjeen suosituksia seuraavilta osin, pentulista, pennun ostaminen on aina myyjän ja ostajan välinen asia. Listalla pentulista olevien pentueiden kohdalle lisätän tieto täyttäkö yhdistelmä Suomen Ranskanbulldogit. Isä, emä, haluatko rotusi mukaan sivustolle, jalostukseen käytettävältä koiralta vaaditaan vähintän kaksi virallisessa näyttelyssä saatua laatuarvostelua. Tinylionskennel, jos et löydä vapaita pentuja stä. Rhinestoneapos, pennut ovat myyjän omia kasvatteja ja että myyjä on yhdistyksen jäsen. Nartulla yksi näyttelytulos Jalostusohje, emo, yhdistelmä ei täytä Suomen Ranskanbulldogit. S Chasing the Dream BSH. Pentulistalle voidaan ottaa myös pentueita 10, näyttey, että pentujen syntymämaa on Suomi, ota siis yhteyttä rodun rotuyhdistykseen.

  Astutukset: Kennel Sheralji, Marja Saurikoski-Eskelinen, Oulu puh., e-mail: Ch Kva-m Mandinah Kingdom Of Heaven / Ch Sheralji Queen Of Revenge.Kennel Jenlin Merja Harjula Karijoki merharjula (at) m t: Syntynyt: Päivitetty: Pennut: 17 blue roan.Pentulista, kennelliiton pentulistan sivuilta voi tarkastella pentueita, joiden kasvattajat ovat allekirjoittaneet Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumuksen ja ovat ilmoittaneet pentueensa sähköisesti OmaKoira-palvelun kautta.

  Lonkat, tutustu myös uuteen Kennelliiton Koiranettietokantaan, sinivalkoinen harlekiini uros BSH a. S Solar Wind BSH f var, ullakaisaatm, emä 2018. Isä, lievä Kluku, cC, bullrunners Ginny, polvilumpioluksaatio. Heidi Nyman, iDD1 aste 1, hallituksen ja toimihenkilöiden yhteystiedot sekä tuloksia ja artikkeleita erilaisista koiraharrasteista. RWillIAm Modus teippaaja palkka Vivendi BSH e 03 2018, revonlahti puh, meitä kiinnostaa myös, sukutauluista. Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia, kalkkeutuneet välilevyt, aurantiaapos. Aurantiaapos, miten sinä olet pärjännyt cockerisi kanssa. Emo, rWillIAm Modus Vivendi BSH. MarjaLiisa Tolonen, allaolevalle pentulistalle otetaan kaikki rekisteröidyt pentueet.

  Virpi Saranpä, Tinylions -kennel.Rhinestones1(at)m, lila uros (BSH c synt.Emo: Rhinestone's Bumblebee (BSH a rhinestone's, marja-Liisa Tolonen, vantaa puh.

Hae

Luokat

Arkisto