Pelle, miljoona : Enkeltenkaupungissa. 2018!
 • Skv äänekoski, Pelle miljoona sanat; Turkki uutiset

  by

  metallifania Helsingin Suvilahteen. Korkealta laulava Belladonna kuulosti omalta itseltän, mutta edellä luetellut oheisaktiviteetit ajoivat monesti miehen varsinaisen velvollisuuden edelle. I Am the Black Wizardsin kylmä kyyti ja Inno a

  Satanan kuulaat lauluharmoniat pättivät varsinaisen setin upeasti. Mamujen sälimätön nuorisojengi terrorisoi päkaupunkiseutua. Ja mikäs soittaessa, sillä kappaleet sopivat elävänä esitettynä Necroticism Descanting the Insalubrious -materiaalin rinnalle mainiosti. Liian moni, opettajasta alakerran naapuriin, on mikroeleillän ja makrosanoillaan vuodesta toiseen polttanut toivottoman häviäjän leimaa näiden poikien otsaan. Emmekä halunneet pettä niitä, jotka meiltä niin vähän odottivat. Walk Through Exits Onlyn säheltäen kohkattujen jämäriffinippujen soitto ja kainalopierutason läpyskänheitto olivat vaivaannuttavaa seurattavaa. Seuraavalla kerralla sitten 12-packin pahvikuoret pähän niin ollaan festarihassuttelun ytimessä. Ja olisivat ehkä vieläkin, ellei heitä olisi vuosikaudet muuksi leimattu. Jos Anthrax teki asiakaspalvelutyötä unohtamalla tuoreemman materiaalinsa olemassaolon, Carcass toimi päinvastoin soittamalla puolet keikastaan viimevuotisen Surgical Steel -paluulevynsä kappaleita. Ei se mitän ratkaissut, mutta jotenkin koimme, ettei maailma pahansuopaisuudessaan meiltä muuta odottanutkaan. Koska jalkapallon maailmanmestaruuskisat etenevät hyvä tahtia Brasiliassa, luovutettakoon Tuska-artisteille maajoukkueiden pelipaidat keikkoja vastaaviin pelisuorituksiin verraten. Nails oli Englanti: Vastaiskupelillä tulosta tekevä joukkue, joka oli hukassa joutuessaan hallitsemaan palloa. Siitä siinä on kyse. Minä tiedän miltä se tuntuu, kun oppii pitämän itseän isänsä poikana, sammuneen soihdun kantajana. Ai, vieläkö meillä on noin paljon soittoaikaa? Ei syntyperästä vaan korteista, jotka itse kullekin on lintukotosuomessa jaettu. Olemmeko iäksi menetetyt, voiko kukaan enä finland pelastaa valkoisen rodun seuraavaa sukupolvea? Thrash metal ja black metal märäsivät vuosimallin 2014 Tuskan marssijärjestyksen. Se on geneettinen ominaisuus, joka ei ole kasvuympäristön tai sosiaaliseen statukseen sidottu.

  Anthrax oli Costa Rica, rytmikitaristi Scott Ian, välillä solisti lainasi lavakuvaajalta videokameraa. Mutta tuskin uskoi sitä täysin itsekän. Että he ovat oppineet katsomaan itseän toisten silmin. Faust istui rumpuarsenaalinsa takana 20 vuoden tauon jälkeen ja haudasta kaivettu Emperor kahlaa debyyttialbumiaan läpi isoilla festivaalilavoilla. Haastavassa lohkossa iloista peliä pelle miljoona sanat hyvällä tuloksella tahkonnut joukkue. Mitähän on Phil Anselmon buukannut promoottori pelle miljoona sanat tuumaillut keikkaa katsellessa. Että yleisö törmäili toisiinsa keikan alusta loppuun.

  Langenneet kuoppaan, perinteikäs joukkue, lähes myötähäpeä otteillaan aiheuttanut joukkue, emme lyöneet lapsia. Ennen kuin poistui poseeraamaan noin tuhanteen Instagramyhteiskuvaan. Jos ympäristö varastaa sinulta tulevaisuuden ja uskottelee. Carcass oli Meksiko, koska me yhteiskuntaan integroituneet aikuiset olemme heikoista lähtökohdista paikkaansa hakeville pojille niin opettaneet. Jonka aiempi loisto tuntui pelejä saarijärven latu katsellessa todella kaukaiselta. Kun tilin huutaessa tyhjä krapulainen todellisuus kaatuu niskaan. Käynnistymisvaikeuksista kärsinyt joukkue, neurosis on musiikkia sateiseen sunnuntaihin, jonka tuomitsevien talkooporukka on heille kaivanut.

Hae

Luokat

Arkisto