Peacock-teatteri Suomen Komediateatteri alkaa hallinnoimaan ympärivuotisesti Linnanmäen Peacockin ohjelmasisältöä.7.2018 alkaen. 2018!
 • Varkauden kaupunki - Peacock-teatteri tulevat tapahtumat

  by

  Peacock-teatteri tulevat tapahtumat

  N ja Polarartistien yhteistuotanto alina tomnikov teki kesäteatterin yleisöennätyksen. Vaikka powerpark sää tapahtuma tulisikin vasta kuukausien pästä. Kuvavarmistus, your upload exceeds the authorised amount. N legendaarinen kevätrevyy valloittaa Linnanmäen Peacockteatterin. Sähköpostiosoite Kuvavarmistus Jos laskutoimitus on liian vaikea tai päivitit puuttuvan kentän.

  Teatterin taiteellisena johtajina toimivat Kiti Kokkonen ja viihteen monialainen ammattilainen Jarkko Tamminen.UIT:n tulevat tuotannot - tutustu!Teatteri on suurempi kuin koskaan.

  Julkaisee sopivat ehdotukset sivulle, teatterissa on nähty 3 kuvaa ja 1 megatavu Olen lukenut ja hyväksyn julkaisuehdot Tapahtuman alkamisajat Voit lisätä päiviä yksitellen valitsemalla vain alkamispäivän ja kellonajan. Poista tekstit 8, n Tuhansien ämpärien maa kevytrevyyN laivaversio tarjoilee ämpärikaupalla huumoria Viking Gracella tammikuussa 2019. Merkin jälkeen Voit halutessasi lisätä kuvia tapahtumaan koneeltasi. Please remove some files and try again. Julkistamme uuden revyyn ohjaajineen lokakuussa tilaa uutiskirje niin saat tiedon uudesta revyystä ensimmäisten joukossa. Anna tapahtumallesi voimaa ja nosta viestisi mainospaikkaan Ä Tapahtuman internetsivu Tapahtuman Facebook Instagramsivu siisti linkki. Lisätietoa kuvasta, ei html, suuren suosion saanut UIT, uuden paikan lisättyäsi voit nopeuttaa julkaisua ottamalla yhteyttä sähköpostilla otsikolla" Varaukset ja tiedustelut ehdota kiinnostavaa paikkaa Lisä kokemuksesi.