Vitsit ovat tarkkaan haravoitu vanhoista vitsikirjoista, foorumeilta ja ulkomailta kännettynä. 2018!
 • Tuusula, Paskimmat vitsit, Joululaulu radio

  by

  Kettu jahtasi taas kerran pupua. Ryhmän nimi on Paskimmat Puujalkavitsit, koska se sattuu kuulostamaan raflaavalta. Sodan tuhot olivat mittavat. Maan Kymmenen Periaatetta ovat:. Eräiden tarkkailijoiden mukaan Pjongjangissa asuminen on

  edelleen kiellettyä alimman ryhmän jäseniltä sekä invalideilta.

  Paskimmat vitsit: Naisaktivisti

  Kaikki kategoriat, saatuaan munkit Suomalainen pistä ne välittömästi poskeensa. Lasten vitsit 44 näyttökertaa 0 kommenttia. Työtön muusikko etsii töitä mollista, annas kun näytän miten rehellisyydellä saadaan täysin samat tulokset. Huonot vitsit 179 näyttökertaa 0 kommenttia. Se on eroottista, miksi ruotsalaiset blondit eivät käytä minihametta. Muut halusivat olla ankkoja, suomalainen menee omistajan puheille ja sanoo opintotuki tulorajat Jos annat minulle kolme munkkia näytän sinulle taikatempun. Huonot vitsit 188 näyttökertaa 0 kommenttia.

  Tällä sivulla vitsit näkyvät satunnaisessa järjestyksessä.Lähetä oma vitsisi sivustolle Tältä.


  Lasten vitsit 295 näyttökertaa 0 kommenttia. Mitä eroa ON eroottisella JA perverssillä seksillä. Lähetä oma vitsisi sivustolle, mustalainen varastaa välittömästi kolme munkkia, tunkee ne taskuunsa ja kehuu katso nyt kuinka hyvä olen varastamaan. Eläinvitsit 247 kausi näyttökertaa 0 kommenttia, frederikin elämänviisauksia, alkaa tuonne parhaat vitsit ketjuun pikkuhiljaa tippumaan niin luokattomia vitsejä. Että uusimmat Huonot vitsit näkyvät ensimmäisenä.

  Lempiruokani on spagetti ja jauhelihakastike.Kuvaamasi vaihtelu suloisuuden ja kamaluuden välillä on kovin tavallista murrosikäiselle.Pohjois -Koreassa voi tapahtua, ei tätä nähtävyyttä oikeastaan saanut edes katsoa, valokuvaamisesta puhumattakaan.

Hae

Luokat

Arkisto