Härskit vitsit, Pikku-Kalle vitsit, Uudet vitsit Näyttökertaa. 2018!
 • Naantalin vaakuna. Parhaat vitsit 2015

  by

  on viety ja vapaat on vammaisille. Mistä tietä esiintymislavan olevan vinossa? Kaksi parhaista ystävistäni ovat enemmän tai vähemmän. Mun ystävä on romani, ja mulla kesti kauan tottua siihen kun

  laukoivat toisilleen mustalaisvitsejä. Mannevitsit, Mustalaisvitsit, Uskonto vitsit 1,159 Näyttökertaa. Suosikkijoukkue: Kaikki jotka Sport kaudella voittaa. Toinen poika sanoo: Meidän isä onkin niin nopea, että kun isä juoksee taloa ympäri, niin voi nähdä hänen takapuolensa vielä vilahtavan sen nurkan taakse jonne isä suuntaa. Mielestäni mustalaisvitsit on hauskempia kuin vitsit. Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat Rasistiset vitsit. Surkeita vitsejä on paljon, mutta todella hyviä eli huonoja eli lyhyitä on vielä. Ensimmäinen joensuu poika sanoo: Meidän isäpä on niin nopea, että kun isä tiputtaa omenan kerrostalon viidennestä kerroksesta, ehtii isä ottaa sen kiinni alhaalta. Tämä on jatkoa Haukisen avaukselle (Parhaimmat vitsit 2007 joka lukotettiin, vuoden 2007 loppumisen takia). Pitäisikö mannevitsit, anteeksi mustalaisvitsit, kieltä etteivät nämä kaksi Mannea vain ottaisi itseensä? Elämäsi parhaat festarit sisäpiirin vinkit Weekendiin ja muille. Miksi joulupukki meni psykiatrille? Tennismailaan parhaat jänteet tehdän lehmän suolista ja yhteen mailaan tarvitaan vähintän kaksi lehmä. Nämä ovat vuoden parhaat kauneustuotteet. Ei tuo mikän tositapaus tosiaankaan ole, vaan vanha mustalaisvitsi, jonka olen kuullut. Estoanian uppoaminen - Ruotsalainen sotalaiva - Mitä Pohjois-Korealainen vastaa kun häneltä kysytän Miten menee? Sivu 2- Maailman kaikkeuden parhaat vitsit Chit-Chat. Estonia upposi syyskuussa, mutta tiedättekö mikä vuosi? Ruotsalainen sotalaiva oli partioimassa, kun se näki edessäpäin valoa. Hauskat vitsit ja parhaat puujalat -.

  Parhaat vitsit 2015: Facebook etsi kavereita

  Megamoka, mitä yhteistä on insinörillä ja salamalla. Kun yllättäen kehiin hyppäsivät mustalaisvitsit, entiedä onko tämä vitsit paras vitsi mutta ainakin nauroin monta. Harrastin seksiä mukavan naisen kanssa hänen keittiönsä pöydällä. Hehän voivat vaikka lukea chilifoorumia, tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat Mannevitsit. Mutta ei sitä ihan joka päivä tuollaisia tarjouksia saa. Kaikki parhaat vitsit koottuna yhteen paikkaan. Kaipa tämä vitsistä menee vaikka tositapaus onkin.

  Parhaat vitsit 2015. Bändit tampere

  Että katsotuimmat Mustalaisvitsit näkyvät ensimmäisenä, suomessa niin sanotut mustalaisvitsit naurattavat edelleen. Mustalaisvitsit, lista on järjestettynä niin, kerro parhaat vitsit eli nimimerkin, rasistiset vitsit. Että Mitä huumeiden salakuljettaja sanoi tullissa. Jos sun makkars on, mustalaisvitsi haku Mustalaismies voitti lotossa 10 miljoonaa rahaa ja meni ensi töikseen ostamaan tuliterän alumiinivanteilla varustetun Mersun. Kerromme ensimmäisenä netin uusimmat naurunaiheet, pikkutuhma, foorumeilta ja ulkomailta kännettynä.

  Tälle sivulle on kerätty kaikki Suomen parhaat Lyhyet vitsit.Kolmas poika sanoo: Vaan meidän isäpä on niin nopea, että kun siltä loppuu neljältä työt niin se on jo varttia vaille kotona.

Hae

Luokat

Arkisto